Amaryllis Temmerman, Astrid Nijgh, Sabien Tiels & Stephanie Struijk

Voorstellingen Amaryllis Temmerman, Astrid Nijgh, Sabien Tiels & Stephanie Struijk
Lennaert Nijgh is vermoedelijk de meest bepalende tekstschrijver van het Nederlandstalige lied. Zijn naam klinkt als een klok als tekstleverancier voor Boudewijn de Groot vooral, en ook voor Rob de Nijs, Ramses Shaffy en Liesbeth List. Parels als Verdronken Vlinder, Land van Maas en Waal, Welterusten mijnheer de president komen uit zijn pen. Voor Rob de Nijs schreef hij Malle Babbe. Voor Shaffy en List De Pastorale.

In 1969 trouwde Lennaert met zangeres Astrid de Backer die voor altijd Astrid Nijgh werd. Voor haar schreef hij de monsterhit Ik doe wat ik doe. Zij is de draaischijf van de productie Nijghse Vrouwen, waarmee ze opnieuw door Vlaanderen trekt. Nijghse Vrouwen 2.0, zeg maar.

Samen met de uitstekende én veelzijdige zangeressen/muzikantes Sabien Tiels, Amaryllis Temmerman en Stephanie Struijk, grabbelt Astrid Nijgh in het overheerlijke en bekende repertoire van Lennaert Nijgh. Met de eerder vermelde hits, maar ook titels als Avond, Zuster Ursula, Een beetje meer, Wonderkind van 50 … en natuurlijk ook Ik doe wat ik doe.
- Reserveren is aangeraden
19
Vanaf 12 jaar
Nikomi Claessens (03/05/2022)

Zaterdag: van 20:15 tot 22:00

5 november

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!