Workshops > Persoonlijke ontwikkeling

Plantaardig koken volgens de seizoenen

N deze kooklessenreeks leer je nieuwe kooktechnieken en vegan recepten met seizoensgroenten en fruit, volle granen en plantaardige eiwitbronnen. Lekker, gevarieerd, gezond.Seizoenskoken heeft massa's voordelen: je wordt elke week verrast met nieuwe ingrediƫnten die net geoogst zijn, je bent beter gewapend tegen zowel de koude als de hitte en je eet geen twee keer helemaal dezelfde maaltijd.In deze demo-kooklessenreeks gaan we elke maand aan de slag met seizoensgroenten: de eerste pompoenen in de herfst, allerlei wortelgroenten in de winter, fris lente-groen en zomerse overvloed. We vullen onze oogst aan met volle granen en plantaardige eiwitbronnen (bonen, linzen, tempeh en seitan) en volgen ook met onze kooktechnieken de seizoenen: soepen en stoofpotjes in de herfst, ovenschotels in de winter, snellere kooktechnieken in de lente en slaatjes in de zomer.Ook dessertjes, het ontbijt, dressings, burgers en koken met restjes komen aan bod.Op het eind van de reeks heb je...


Plantaardig koken volgens de seizoenen

Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
Telefoonnummer: 032301382 - Reserveren is aangeraden

Tarief: 540
Publiek: Vanaf 16 jaar
Internet: https://www.owc.be/cursus/2879/plantaardig-koken-volgens-de-seizoenen#info

Zaterdag : van 10:30 tot 12:00van 23 september 2023 tot 8 juni 2024
Vertel een vriend
Delen via Facebook