Avond enquêtes

In de marge van het spel van de samenleving, probeert deze groep in de schoenen van onderzoekers van improvisatoren te kruipen als onderdeel van een avondonderzoek! Dit is een vorm van een gesloten deurspel waarbij elke speler een deelnemer in de plot belichaamt.

De hele enquête wordt uitgevoerd door te discussiëren om de waarheid van de valse waarheid te onthullen, gebruik te maken van aanwijzingen en regelmatige tussenpozen ... D ectie, logica en plezier zijn precies de woorden!

Avondbijeenkomsten worden georganiseerd op zaterdagavond. Verschillende sessies worden elke maand georganiseerd, afhankelijk van de plot en het aantal beschikbare plaatsen. De ingangen openen de eerste en worden gewist zodra het maximale aantal spelers is bereikt.

Hier vindt u elke maand alle details over de plot, de datums en het aantal beschikbare plaatsen.

Om u aan te melden hoeft u niets simpeler te doen: stuur een e-mail met een duidelijke vermelding van de pr-naam van elke persoon die u registreert en e-mailadressen die u nodig hebt. Een week voor de avond ontvang je per e-mail drie bestanden met de plot, de verdeling van rollen en je personage.

/ De avondenquêtes worden ook privé georganiseerd, direct bij u thuis of op een plaats naar keuze!
Waar :
10 Rue Des Grands Carmes
1000 Brussel
Tarief :
16.50
Publiek :
Vanaf 15 jaar
Internet :
https://www.facebook.com/groups/1066301910071146/?ref=bookmarks

Zaterdag: van 19:00 tot 23:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!