Bal Kanik : Nihil Obstat (B) + Bernard Orchestar (B) + Balkan Hotsteppers (B)

Bernard Orchestar
Bernard ontdekte net de fenomenen 'elekriciteit' en 'springtouw' en catapulteert zich daarmee meteen in het moderne leven. Het echte 'moderne leven', dat van vroeger dus... Bernard Orchestar, een anachronistische brass band uit het balkan-genre, pompt elke ochtend de dag op gang. De kampioenen in Bernards ploeg zijn topsporters – buiten competitie – die Oost-Europa al lopend doorkruisten, tot aan de poorten van het Oosten. De joggers van morgen zijn nu terug met een feestelijk en atletisch repertoire, inclusief een electro-boost. Deze Spartanen in trainingsbroek doen niets liever dan zweten op het podium. Zij sluiten de synthesizers aan en laten hun koperblazers glimmen... Het feest van de toekomst kan beginnen, nostalgisch én visionair, gespierd én gevoelig. Een warming-up voor het concert is aangewezen, maar mis ze vooral niet!

Nihil Obstat
Van de asymmetrische Balkan tot extreem natte Klezmers - niets te veel zijn om uw knietjes tot schudden te beroeren. Een zakfanfare die zowel feestelijk als intiem is? Nihil Obstat! Een repertoire dat een mix is van opgelapte klezmer en vermassacreerde Balkan? Nihil Obstat! Van de joodse tango tot de hectische Breazza door de asymmetrische ritmes van nog verdere landen? Nog eens nihil Obstat! Zolang het essentiële er is, zolang de passie kan gedeeld worden, zolang het plezier van het luisteren er is, zolang de benen jeuken en de armen hoog opwaaien, zolang het geluk zich verspreidt....

Balkan Hotsteppers
Opgericht in 2006 door de Belgische Dj's Sam Rabam en Typsy Gypsy, brachten de beruchte Balkan Hotsteppers trendsettende mixtapes uit op het internet. Door de combinatie van moderne beats met klassieke Balkan-, zigeuner- en klezmermelodieën en een mix van hiphop surften ze mee op de golf van de steeds groeiende Europese BalkanBeats scene. Hun unieke mix neemt je mee op een eclectische trip naar de balkans en daarbuiten. Balkan Mashups, Klezmer Beats, Gypsy Punk, Russian Ska, Romano Hip Hop, Yugoslavian Brass Bangers, Oriental Delights, ... Party!


22:00 Doors
22:30 Nihil Obstat
00:00 Bernard Orchestar
01:30 Balkan Hotsteppers
>03:00
6€
Waar :
Recyclart
Manchesterstraat 13-15
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Telefoonnummer :
025025734 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
6€
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.recyclart.be
Toegevoegd door :
Yves Recyclart
accessibility

Vrijdag om 22:00

27 septemberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Under My Garage
( 20 september - Molenbeek-Saint-Jean)
After The Sun
(Brussel)
Ampere & Soulful Sessions Open Air Official Afterparty
( 21 september - Antwerpen 1)
Ampere presents Reinier Zonneveld and guests
( 20 september - Antwerpen 1)
Ampere presents Folamour’s 4MPPL
( 27 september - Antwerpen 1)