Bang van Dendoncker - Jens Dendoncker

Jens Dendoncker
bang Van Dendoncker
Onder de noemer “Comedy @ gc Den Breughel”, komt Jens Dendoncker ons verwennen met zijn comedyshow “Bang van Dendoncker”. Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker en start met spelen om 5 uur maar u bent al welkom voor een drankje vanaf 19:30 uur.

Over Bang van Dendoncker:

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

Over Jens Dendoncker:

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup is helemaal klaar voor eerste zijn soloprogramma. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn 'hoge aaibaarheidsfactor'en 'geloofwaardig, ijzersterk spel', brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Deze fantastische voorstelling leverde in zijn eerste seizoen enkel uitverkochte zalen op en een lovende 4 sterren recensie in De Standaard.
Ook op televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen ?', 'Beste Kijkers' en 'De Slimste Mens Ter Wereld' werden goed gesmaakt. In oktober start het tweede seizoen van het succesvolle Vtm-Programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen ?'
Waar :
Gc Den Breughel
Wespelaarsteenweg 85
3150 Haacht
Tarief :
€ 16
Publiek :
Vanaf 10 jaar
Internet :
https://www.haacht.be/tickets
accessibility

Vrijdag: van 20:15 tot 22:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Lili & Marleen
(Van 21 2019 tot 22 februari 2019 - Itegem)
Fragile (3+) - Le Clan des Songes
( 23 februari - Brussel)
Een stad voor iedereen en niemand
(Van 21 tot 22 februari - Borgerhout)
Een stad voor iedereen en niemand
( 22 februari - Borgerhout)
Theatervoorstelling 'De strijk, een biecht en,.......
(Van 22 tot 23 februari - Deurne)