Basiscursus Vedic art

Workshops Basiscursus Vedic art
Vijf daagse cursus die je ervaring schenkt dat alle wijsheid die je ooit kan nodig hebben om te creëren en te leven al in jou aanwezig is.
Vedic art staat open voor iedereen of je ervaring hebt in tekenen of schilderen heeft geen belang.
Vedic art is een methode ontwikkeld door de Zweedse kunstenaar Curt Källman. Hij creëerde een methode waarin hij de academische schilderkunsten combineerde met de Vedische filosofie.
Het belangrijkste doel van deze cursus is om je ervaring te schenken dat alle wijsheid die je ooit kan nodig hebben al in jou aanwezig is. Het zit sowieso in onze natuur.
Vedic art biedt je een praktische methode die je toegang geeft tot je innerlijke voorraad van kennis, zodat je individuele zelf, je universele erfenis kunt ervaren.
Doorheen 17 fases die bestaan uit teken-en schildersopdrachten ga je op weg om deze verborgen kennis te herinneren en de natuurlijke wetten die in ons aanwezig zijn te activeren.
Tijden deze opdrachten ontwaken gevoelens, je wordt meer en meer bewuster van jezelf, je universele zelf en tegelijkertijd zal je het hele proces van creatie ervaren. Het proces van het schilderen brengt verwondering, heling en verdieping.
Vedic art is in uw eigen kracht en gevoel staan. Dit voelen is een transcendent ( buitenzintuiglijk bewustzijn ), het is een puur bewustzijn van binnen in je.
Vedic Art
Komvest 21
8000 Brugge
0473608200 - Reserveren is verplicht
Vanaf € 240
Vanaf 12 jaar
Philippe Waldack (11/06/2021)

Zaterdag: van 10:00 tot 16:00

Van 18 september tot 23 oktoberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!