Beeldentuin Hugo Voeten - Kroniek van een Verborgen Tiendschuur

Tentoonstellingen Beeldentuin Hugo Voeten - Kroniek een Verborgen Tiendschuur
Beeldentuin Hugo Voeten in Geel neemt deel aan Feestjaar 900 jaar Norbertijnen. Dit uniek project zet de rijke geschiedenis van de norbertijnenorde in de kijker. Elke zondag in juli en augustus krijgen bezoekers na hun wandeling door het park een exclusieve en éénmalige inkijk in de voormalige tiendschuur die zich op het domein van Beeldentuin Hugo Voeten bevindt. Een kleine tijdelijke expo brengt de rijke geschiedenis, het bewogen verhaal en vooral de architectuur van Villa Hazenhout tot leven.

TIP ! Combineer tussen 2 en 18 juli 2021 een bezoek aan Beeldentuin Hugo Voeten in Geel met een bezoek aan de rondreizende expo Norbertijnen in de Merode in Tongerlo. Raadpleeg voor meer info www.norbertijnenindemerode.be.

Collection Hugo Voeten bevindt zich in het Art Center in Herentals en de Beeldentuin in Geel. In de Beeldentuin gaan kunstwerken een speciale dialoog met de tuinarchitectuur en het landschap aan.

Maak er een fijne uitstap van en combineer dit met een mooie fietstocht, wandeling of autoroute doorheen de groene Kempen. Koop voor elk van onze locaties steeds een apart ticket. Graag tot snel !
Beeldentuin Hugo Voeten
Hazenhout 17-19
2440 Geel
€10
Vanaf 18 jaar

Zondag: van 13:00 tot 15:00

22 augustusNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!