Begijn Le Bleu - Met mij gaat alles goed

Volgens de Westerse maatschappij zijn er maar drie woorden die er toe doen in deze wereld: pluk de dag. Al de rest is bagage. Eenvoudig, niet ? Hoe Begijn er toch telkens in slaagt het leven moeilijker te maken dan het is, laat hij zien in 'met mij gaat alles goed' Omdat u graag lacht met losers maar ook omdat u zichzelf er stiekem in herkent.

Begijn Le Bleu is bekend van het televisieprogramma Foute Vrienden dat enthousiast werd opgepikt door het grote publiek. Ondertussen presenteert hij 'taarten van Begijn' op Vtm Kzoom. De cabaretier is met deze voorstelling niet aan zijn proefstuk toe. In won hij de jury- en publieksprijs van het Camerettenfestival in Rotterdam en is sindsdien een graag geziene gast in de Culturele Centra.

De pers over zijn vorige voorstelling, 'speciaal voor u !'

Begijn Le Bleu heeft in zijn vierde voorstelling de stem gevonden die hij zocht. Hij vertelt zijn eigen verhaal maar gebruikt daarvoor wel de superieure mimiek en bewegingen van de typetjes die hij in zijn eerste shows presenteerde. Het resultaat is een waarachtige brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret. (De Standaard)

Een beschaafde jongen. Een foute vriend. Een onverwacht dansfenomeen Begijn is een man met vele ge-zichten die zich kameleongewijs aanpast aan zijn omgeving of de vorm aanneemt van een van zijn typetjes. Zijn spel balanceert op het randje van cabaret en comedy. (De Morgen)

Begijn vertelt op uitstekende wijze, je hangt echt aan zijn lippen. Hij weet hoe hij een publiek kan vasthouden en aarzelt ook niet dat te doen. Tel daarbij het acteertalent van de man (quasi nooit iemand meer overtuigend een kip weten neerzetten) en meteen stijgt het niveau van de voorstelling... Het stuk waarin hij vol overtuiging vertelt over zijn zoektocht naar een gepaste kerstboom. .. was ronduit hilarisch. Begijn heeft het metier om te weten wanneer hij wat moet zeggen en vooral wanneer te zwijgen. Hij weet als geen ander wanneer een pointe moet komen... (Cutting Edge )

Meer info: http://www.begijnlebleu.be
Waar:
Gemeenschapscentrum de Wouwer
Kloosterstraat 4
2380 Ravels
Telefoonnummer:
014654865 - Reserveren is aangeraden
Tarief:
€ 15,00 normaal, € 13,50 65+/groep > 10p, € 13,00 abonnement , € 7,50 student/-20
Publiek:
Vanaf 14 jaar
Internet:
http://www.dewouwer.be
accessibility


Zaterdag : van 19:30 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

De Fortunadagen: de vluchteling
( 22 oktober - Borgerhout)
Muzikale animatie ( huwelijksviering, begrafenis, feesten, receptie)
(Van 31 augustus 2017 tot 31 augustus 2018 - Antwerpen 6)
Jacky Lafon - Zo dankbaar
(Van 19 tot 22 oktober - Antwerpen)
Circus Barones
(Van 18 tot 22 oktober - Sint-Truiden)
Circus Universal
(Van 7 tot 22 oktober - Wezembeek-Oppem)