Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Bier- & whiskyproeverij Houtem 'Ankeravond On Tour' | ‘t Voorhof

Op maandag art trekt het Anker On Tour naar Houtem bij Vilvoorde. We zijn er te gast bij ’t Voorhof, dat in door de lezers van Het Nieuwsblad voor het vijfde jaar op rij verkozen werd tot het beste café van Vilvoorde. Alain Verfaille staat er als derde generatie al sinds achter de toog.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- en whiskyproeverij. Je zal de bieren van Het Anker ontdekken en hun smaakprofiel leren definiëren. Kan jij na deze avond de vier verschillende kruiden herkennen die in Gouden Carolus Tripel zitten ? Dat dit bier de basis is voor het distilleren van een Belgische whisky die al nternationale prijzen gewonnen heeft, wist je misschien al. Maar hoe dat precies in zijn werk gaat en welke toetsen je in onze whisky kan proeven, ontdek je tijdens de Ankeravond.

Je leert tijdens deze avond niet alleen de wondere wereld van bier en whisky kennen, maar ook het eeuwenoude verhaal van Het Anker. Stokers werden brouwers, brouwers werden stokers. En zo is de cirkel rond.

Wanneer: maandag art | 19u30 - 0, ontvangst vanaf 19u15
Waar: ‘t Voorhof – Karel Trekelsstraat 800 Houtem
Prijs: €15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Reserveren noodzakelijk, schrijf je in via www.hetanker.be/evenementen

Ga naar de Facebookpagina van Brouwerij het Anker om het fotoalbum van Het Anker On Tour en de reacties van de eerdere deelnemers te bekijken.
Waar :
't Voorhof
Karel Trekelsstraat 2
1800 Vilvoorde
Tarief :
€ 15 incl. degustatie van 3 bieren van Brouwerij Het Anker + 1 whisky van Stokerij De Molenberg
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
http://www.hetanker.be/nl/evenementen
accessibility

Maandag om 19:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!