Bota Kids : Mazima "L'Envol" | Les Nuits 2021

Culturele voormiddag op maat van de allerkleinsten

Bota Kids

De Botanique, bekend om zijn concert- en kunstprogramma, lanceert “Bota Kids”. Dat is een project om de allerjongsten op hun eigen manier de wereld van muziek en visuele kunsten te leren kennen.

Zo krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat hun ouders in de Botanique kunnen doen, al is het programma wel speciaal op hun maat gemaakt.

MAZIMA
L’ENVOL is het poëtische verhaal van twee zussen die hun dromen najagen. Ze doen dat in muziek, terwijl ze zingen over hun band met Afrika en de wortels ze die daar hebben. We horen verder invloeden uit chanson, afro, jazz, electro, pop en slam; genres die de twee singer-songwriters, Marie-Rose Mayele en Esinam Dogbatse, liefhebben. Als Mazima! brachten ze onlangs hun eerste werk uit in een boek-cd waarin kleurrijke illustraties hun liedjes vergezellen.

Marie-Rose is bij het publiek bekend als Lili uit "Les Déménageurs". Ze is ook een bedenker van kunst- en gemeenschapsprojecten voor peuters en hun familie.

Esinam is een multi-instrumentaliste en speelt voornamelijk met haar project Esinam, alsook in verschillende bands zoals Diab Quintet of Sysmo.
Le Botanique, Rotonde
Rue Royale, 236
1210 Sint-Joost-ten-Node
Reserveren is niet nodig
TICKET €10
Vanaf 16 jaar

Zondag: van 10:00 tot 12:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Le Jazz Après Shopping
(Van 6 april 2019 tot 7 mei 2022 - Brussel)
Margaux Vranken nodigt Marylène Corro uit
( 20 oktober - Uccle)