Brasschaatse huisvrouwen - Succesherneming

Wegens Groot Succes ! Herneming Brasschaatse Huisvrouwen

brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. Het begon vrij onschuldig met een onbekende spreker die een lezing kwam geven over de helende kracht van geranium-olie, het ging echter steeds in stijgende lijn, want de ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere.

Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair). Ze is in haar nopjes want haar mistery guest daar kan geen enkele ‘vriendin’ aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien beginnen de speculaties.

En dan komt het moment suprème. … En wat blijkt, Octavia heeft niet gelogen ! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss). De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen ?

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist.

Deze voorstelling ging in première op 8 september en werd door pers en publiek zeer enthousiast onthaald. In Theater Elckerlyc te Antwerpen stond deze voorstelling 3 weken voor volle zalen daarna volgde een korte toer. Maar de vraag bleek groter dan het aanbod. Daarom besloot Het Prethuis deze ‘hit’-komedie te hernemen wegens succes !
Waar :
Theater Elckerlyc
Frankrijklei 85
2000 Antwerpen
Tarief :
Prijzen Vanaf € 21,50 – incl. reservatie- & excl. orderkosten
Publiek :
Vanaf 8 jaar
Internet :
https://www.elckerlyc.be/nl/programma/brasschaatsehuisvrouwe
accessibility

Vrijdag: van 20:00 tot 22:30
Zaterdag: van 20:00 tot 22:30
Zondag: van 15:00 tot 17:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Urbanus
(Van 23 2020 tot 25 oktober 2020 - Antwerpen)
Theatervoorstelling "Kunst" van Yasmina Reza
(Van 16 oktober tot 8 november - Antwerpen)
The Lunatics Impro Comedy
( 25 oktober - Antwerpen)
En avant | Hangar – Lucas Derycke – ondersteund door Het nieuwstedelijk
( 22 oktober - Mechelen)
En avant | nieuwe makers carrousel
(Van 22 tot 25 oktober - Mechelen)