Brussels Museums Nocturnes: De Brusselse musea in happy hour

Elke donderdagavond van 19 september tot 5 december kan je van 17u tot terecht in een aantal Brusselse musea om tijdelijke tentoonstellingen te ontdekken, deel te nemen aan activiteiten en originele geleide bezoeken te volgen. Dit alles in een gemoedelijke sfeer als een soort van culturele aperitief en dit tegen een zeer voordelige prijs.

Per museum betaal je €4 (standaard) of €voor 1 toegang. Wat is nog voordeliger? De Pass 5 Nocturnes voor €17 (standaard) of €8 (- Het geeft je 5 voordelige toegangen die geldig zijn gedurende het hele seizoen of te gebruiken zijn op eenzelfde avond. Het is absoluut een koopje als je een fervente museumlover bent of als je met vrienden of familie wilt komen. Elke week wordt er ook gefocust op een Brusselse wijk met haar musea zodat je meerdere museumbezoeken kan combineren.

We zien jullie graag op 19 september op de Grote Markt voor de grote gratis opening die Brussel in de kijker zal zetten.
Op het programma staan onverwachte verhalen van onze stad met de tentoonstelling “The Grand Place to Be" in het Broodhuis, de schoonheid van verfijnde lingerie in de tentoonstelling "Beautiful Lace" in het Mode & Kant Museum en meer extravagantie en folklore in kledij in de GardeRobe MannekenPis. Daarnaast zijn er geleide bezoeken, activiteiten, muziek en nog zoveel meer. Vraag naar de brochure op de Museum Markt.
Meer info: www.brusselsmuseumsnocturnes.be
Brusselse musea
Op verschillende plaatsen in Brussel
1000 Brussel
gratis / € 2 (-26) / € 4 / Nocturnes PASS)
Elk type publiek

Donderdag: van 17:00 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Choco Story Brussel - het Chocolademuseum
(Brussel)
Experience.brussels, (her) ontdek Brussel
()
Echo's van smaken, goede beroepen
(Van 3 juli tot 2 oktober - Brussel)
Echos vanuit de riolen, geluidsintallaties
(Van 3 juli tot 2 oktober - Brussel)
Moof Museum
(Brussel)