Brussels Rhythm and Blues Club

Zaterdag anuari
Dick Taylor (ex-Pretty Things) met jc & Angelina Grimshaw, en Zinneke Roadrunners
Deuren open 18u Aanvang concert
Slechts 100 plaatsen beschikbaar – Covid Safe Ticket vereist
boek hier : https://www.sounds.brussels/jazz-concert/dick-taylor-ex-pretty-things-with-jc-angelina-grimshaw-plus-the-zinneke-roadrunners/
De Brbc is verheugd om Dick Taylor (ex-The Pretty Things) terug te verwelkomen, met het akoestische duo jc & Angelina Grimshaw. Dick Taylor speelde met Dartford Grammar-tijdgenoot Mick Jagger in Little Boy Blue and the Blue Boys samen met Keith Richards en was toen de eerste bassist van de Rolling Stones, voor Bill Wyman. Dick verliet de Stones om naar de kunstacademie te gaan, waar hij Phil May ontmoette en The Pretty Things vormde. De reeks hits uit het midden van de jaren 60 van Pretty Things omvatte 'Rosalyn', 'Don't Bring Me Down' (beide gecoverd door David Bowie op 'Pin Ups'), 'Midnight to Six', 'Honey I Need', 'Cry to me’ en 'Come see me'. Ze brachten hun cd "The Sweet Pretty Things (Are in Bed Now, Of Course)" uit in , de live-opname van hun concert in december in de Odigo getiteld "The Final Bow" met David Gilmour van Pink Floyd en Van Morrison en, na de tragische dood van Phil May in mei , "Bare As Bone, Bright As Blood".
JC Grimshaw is een songwriter/multi-instrumentalist, die gitaar, mandoline, mondharmonica, ukelele en Hawaiiaanse schootgitaar speelt met een diepgewortelde Zijn zus Angelina is door Mojo Magazine beschreven als een "Blues-kreuner in de grote traditie van Bessie en Ma... mesmeric".

De nieuwe huisband van de Brbc, The Zinneke Roadrunners, brengen hun populaire R'n'B-repertoire, met klassiekers van Muddy Waters, Jimmy Reed, Bo Diddley, Elmore James, Junior Wells, Link Wray, Big Mama Thornton, Otis Redding, Al Green en anderen.

Sounds serveert lokale en biobieren, klassieke bieren, de beste pils ter wereld, uitzonderlijke biologische wijnen, exclusieve Belgische sterke dranken, signature cocktails en de fijnste kazen.
BRBC keert op ebruari terug met Scotch, No Soda en Zinneke Roadrunners. U kunt op de hoogte blijven van evenementen via de Brbc-Website: https://www.brbc.be/, de Brbc Facebook-groep, de Facebook Fan Page en Twitter @BrusselsRnB Brbc concertvideo's: https://www.brbc.be/concertvideos.html
Sounds Jazz Club
Tulpstraat 28
1050 Elsene
20
Vanaf 11 jaar

Zaterdag: van 18:00 tot 23:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Live Piano elke donderdag door Vina Moon
(Van 21 april 2022 tot 26 mei 2022 - Brussel)
Live muziek met Leandro Rabelo
( 21 mei - Brussel)
Pianiste Vina Moon x Celliste Thècle Joussaud
( 19 mei - Brussel)
Tré Burt
( 22 mei - Saint-Josse-Ten-Noode)
Yassir Bousselam Quartet
( 18 mei - Ukkel)