Captain Sport en de dappere helden

Een uniek spektakel voor kleine superhelden van 3 tot 12 jaar ! Op de kampen van Captain Sport kunnen kinderen zich uitleven op unieke attracties waarop ze oneindig kunnen slieren, springen, klimmen of duiken.

Uiteraard staat de volledige ontwikkeling van het kind centraal en bieden we ook nog tal van andere sportieve activiteiten aan. Zo leren kinderen nieuwe sporten kennen, maar ontdekken ze ook alle sportwaarden: omgaan met winst en verlies, leren opvolgen van gezag en afspraken, vriendschappen opbouwen,…

Neem daar dan nog eens het creatieve aspect bij (knutselen, improviseren, uitvinden) en we hebben een perfect gevuld kamp waarbij ieder kind de superheld in zichzelf kan gaan ontdekken.

Captain Sport deelt alle kleine superhelden op in leeftijdsgroepen zodat elk programma steeds gebaseerd is op leeftijd (en mogelijkheden). Hierdoor kunnen alle activiteiten steeds op een veilige manier doorgaan.

Spring mee in het avontuur !

Thema deze week: Captain Sport en de dappere helden

We dompelen ons onder in de wereld van de brandweer, de politie en de 112. We knutselen een cool masker van Captain Sport, halen ons brandweerdiploma en redden onze vriendjes uit benarde situaties. Trek een super hero pak aan, warm je spieren op en word een dappere held !
Waar :
Gvb Mariavreugde
Vinkeslagstraat 2
9032 Wondelgem
Telefoonnummer :
09/2512253 - Reserveren is verplicht
Tarief :
€ 125 voor een volledige week. Inschrijven per dag is ook mogelijk!
Publiek :
Vanaf 3 jaar
Internet :
https://www.captainsport.be
Toegevoegd door :
Saar Olivier
accessibility

Maandag: van 8:00 tot 17:00
Dinsdag: van 8:00 tot 17:00
Woensdag: van 8:00 tot 17:00
Donderdag: van 8:00 tot 17:00
Vrijdag: van 8:00 tot 17:00

Van 28 oktober tot 1e novemberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!