Cherry Moon - Return to homebase

Cherry Moon keert na zes jaar terug naar oorspronkelijke locatie voor een “Return to Homebase” party op 14 september in Lokeren

De legendarische club Cherry Moon keert, na de sluiting in , terug naar hun oorspronkelijk pand voor een onvergetelijk feest. De eventorganisatie Cherry Moon organiseerde na de sluiting nog verschillende grote party’s doorheen het land. Nu willen ze met hun voormalige residents en veelgevraagde guests uitpakken door geest en lichaam terug samen te brengen op de plek waar het in 1991 allemaal begon. Het gebouw wordt momenteel omgevormd tot de nieuwe eventhal Radar in Lokeren.
De club, de legende
Cherry Moon was een van de meest legendarische clubs uit België. Van 1991 tot trokken ze de beste Dj’s naar hun club en lieten ze ieder weekend de zaal volledig vollopen. Wereldbekende artiesten zoals Carl Cox, Deadmau5, Laurent Garnier, Moby, Jeff Mills en Dave Clarke stonden achter de Cherry Moon-draaitafels. Het is dan ook geen wonder dat clubbers vanuit alle uithoeken van België én zelfs vanuit Frankrijk, Nederland en ver daarbuiten, afzakten naar Lokeren voor enkele memorabele nachten.
Na de officiële sluiting in besloot dj Quincy in samenwerking met Café Charlatan en in dialoog met oprichter Rudy Pincé, de feesten opnieuw een boost te geven op verschillende locaties. De vele reünies en epische feesten waren steeds een succes en 100% uitverkocht. Daarnaast hostte Cherry Moon een sold-out stage op Fantasia Festival én 3 sold-out stages, waaronder er de mainstage, op de Lokerse Feesten.
Return to Homebase
Op zaterdag 14 september nodigt Cherry Moon zowel special guests als voormalige resident Dj’s uit in de kersverse eventhal ‘Radar’. Op de line-up staat Insider aka Tyrome die een live set brengt, Cherry Moon Trax bekend van hun track ‘The House of House’, Zzino van ‘Reload Records’, Michael Forzza die menig dansbenen in beweging krijgt met zijn hit ‘Kahana’, Jaydee bekend van zijn houseplaat ‘Plastic Dreams’ en Boccaccio-resident Olivier Pieters. Residents uit de glorieperiode, dj Ghost en Youri Parker zijn ook van de partij. Dave Davis, Zolex, Dimitri Cooman, Mike Thompson & Alain Faber en Quincy maken de line-up compleet.
VOLLEDIGE Line-Up:
guests
insider aka Tyrome Live
Cherry Moon Trax
Zzino (Silo, Reload Rec)
Michael Forzza (Kahana)
Jaydee (R&S rec / Nl)
olivier Pieters (Boccaccio)

Residents
Dj Ghost
Youri Parker
Dave Davis
Zolex
Dimitri Cooman
Mike Thompson & Alain Faber (zaal Foyer legends)
Quincy (zaal 2)
Waar :
Cherry Moon
Gentse Steenweg 144
9160 Lokeren
Tarief :
20 Euro
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://www.facebook.com/events/177892983095155

Zaterdag om 21:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!