Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Circus Ronaldo – Swing

Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van Circus Ronaldo. Met de voorstelling Swing opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij.Al van kindsbeen af is hij ondergedompeld en opgegroeid in het circusleven. In al die jaren heeft hij Circus Ronaldo zien
evolueren van het circus van zijn grootouders tot de eigenzinnige Commedia dell’Arte voorstellingen van vandaag. Nu heeft hij zelf de droom waargemaakt om al zijn ervaringen, belevingen en indrukken in een fonkelnieuwe voorstelling te verwerken.

Nanosh creëerde, samen met zijn vader Danny Ronaldo als zijn coach, de sfeer van circus en variété uit de eerste helft van de te eeuw. Swing is een voorstelling voor een breed publiek van alle leeftijden en met het stevige Dna van de bijzondere Ronaldo traditie. Tony Decap, de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper construeerde speciaal voor deze voorstelling een groot mechanisch Decaporgel in de oude circus en variété stijl van de jaren ’40.

Met Swing maakt Circus Ronaldo de scene vrij voor een nieuwe generatie. Een frisse waaier van allround circusartiesten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de jaren veertig. Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding. De aanstekelijke speelsheid, de heerlijke dynamiek en de blije opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde laat je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag. Het zestal van Swing charmeert niet alleen met hun humor en fratsen, maar ze laten je ook genieten van hun ongekunstelde authenticiteit.
Waar :
C-Mine Genk
Evence Coppéelaan 91
3600 Genk
Tarief :
14 / 9 / 11
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.c-minecultuurcentrum.be
accessibility

Vrijdag: van 19:00 tot 20:30
Zaterdag: van 19:00 tot 20:30
Zondag: van 17:00 tot 18:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Latif Ait – Re:Latif
( 22 april - Genk)