Cirque Magique

Cirque Magique viert houten jubileum met Boris Brejcha, Dave Clarke, Patrick Topping, Booka Shade, M.I.K.E./Push en meer !

Duid en 4 augustus maar met stip aan in je agenda want Cirque Magique slaat voor de vijfde keer zijn kleurrijke tenten op, te midden van de prachtige velden van het pittoreske Ledegem. Ter gelegenheid van hun houten jubileum stelt de organisatie een line-up samen met maar liefst 57 artiesten, die menig muziekfanaten omver zal blazen. Met onder andere Boris Brejcha, Dave Clarke, Patrick Topping, Booka Shade en M.I.K.E./Push strikt men opnieuw de top artiesten uit de house-, techno- en retroscene !
Heuglijk nieuws voor alle Cirque Magique-fans... Op en 4 augustus keert het impressionante festival terug naar de uitgestrekte weilanden van Ledegem om jullie drie dagen lang onder te dompelen in de magische wereld van tovenarij, mysterie, circus en muziek. Wat je mag verwachten ? Clowns, vuurspuwers, acrobaten, excentrieke wezens, kleurrijke decors en een eersteklas line-up.
Op Cirque Magique treed je binnen in een feeërieke wereld waar harmonie, muziek, vriendschap, liefde en het leven gevierd wordt. De organisatie zet elk jaar hoog in op stage design en look & feel. Ze creëren als het ware een bovennatuurlijke wereld die tot ieders verbeelding spreekt en waar bezoekers hun dagelijkse zorgen kunnen wegdansen. In het betoverende pop-up dorp staan maar liefst vier fantastische podia, het mysterieuze ‘Imaginarium’, het theatrale ‘Circodrome’, de leuke ‘Toilet disco” en als kers op de taart een compleet nieuwe stage die voorlopig nog een verrassing blijft.
Het muzikale programma is ook dit jaar om duimen en vingers bij af te likken. Aan het hoofd van de affiche prijkt de Duitse producer Boris Brejcha die met zijn kenmerkende ‘High-Tech minimal’ stijl menig dansbenen in beweging brengt. Het hardere werk mogen we verwachten van onder andere de wereldbekende technobaron, Dave Clarke en het opkomende technoduo Shdw & Obscure Shape. Ook retro-liefhebbers blijven niet op hun honger zitten, op de line-up staan onder meer Jaydee, bekend van zijn househit ‘Plastic Dreams’ en onze Belgische trots, M.I.K.E./Push, die zich al drie jaar op rij ‘The Greatest Switch’ mag noemen met zijn track ‘Universal Nation’.
De internationale lijst wordt aangevuld met het microhouse-duo Booka Shade, de Duitse Producer Butch, labelbazin van ‘Terminal M.’, Monika Kruse die voor het derde jaar op rij op de line-up staat, het Franse house-duo Cassius, Patrick Topping gekend van zijn #1 Beatport track ‘Be Sharp Say Nowt’, Paco Osuna die al meer dan aar in scene zit en zijn eigen label ‘Mindshake’ oprichtte, Perc, hét referentiepunt in de technoscene, de Britse houseproducer en ‘Hot Creations’ familielid, Richy Ahmed, alias-man Luke Slater, De Italiaanse producer en labelbaas van ‘UNCAGE Music’, Marco Faraone en de Nederlandse techno-producent Reinier Zonneveld.
Cirque Magique is trots op ons nationaal en lokaal talent en biedt het podium aan maar liefst 39 Belgische artiesten waaronder de man met het groene masker, Dr. Lektroluv, het techno-duo Joyhauser, het gerenommeerde housetalent Nico Morano die een Bet zal spelen met de Duitser D-Nox, Studio Brussel-resident Goldfox, Maxim Lany die met zijn track ‘Renaissance’ net doorbrak in de Beatport Top .
Het mag gezegd worden, Cirque Magique is een feest voor de oren. Daarnaast prikkelt de organisatie maar al te graag het smaakzintuig door elk jaar enkele tientallen foodtrucks uit te nodigen die de feestgangers verwennen met authentieke en ambachtelijke gerechten. Cirque Magique maakt de belevenis compleet door bezoekers te laten deelnemen aan interactieve circusvoorstellingen in de Cm-Arena. Heb je er ooit van gedroomd om een echte circusartiest te worden ? Tijdens Cirque Magique kan die droom werkelijkheid worden ! Cirque Magique heeft nog veel meer verrassingen in petto en nodigt jullie met veel plezier uit om deze zelf te komen ontdekken op en 4 augustus !

Geen twijfel mogelijk, de 5e editie van Cirque Magique wordt er eentje om in te kaderen. Je bent er maar beter bij !
Waar :
Sint Pieterstraat
8880 Ledegem
Telefoonnummer :
092168555 - Reserveren is aangeraden
Tarief :
Full Circus Experience: €119 - VIP: €159 Daywalker vrijdag: €39 - VIP: €69 Daywalker zaterdag: €59 - VIP: €109 Daywalker zondag: €55 - VIP: €105
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://cirquemagique.eu/ticketshop/?fbclid=IwAR0zkS_fLgZCK6
accessibility

Zondag om 12:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

HighLight Festival Ieper
( 31 augustus - Ieper)
Acid Arena xl Edition
( 31 augustus - Gent)
After The Sun
(Brussel)
Invaderz x Subwave: mc Skywalker Birthday Bash
( 30 augustus - Antwerpen 1)
Music Matters
( 31 augustus - Erps-Kwerps)