Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Concert Frans Bauer

Frans Bauer... een kwarteeuw aan hits, spektakel, anekdotes en een gulle lach.

Ongelooflijk maar waar, het is al aar geleden dat een piepjonge Frans Bauer aan zijn eerste theatertournee begon. Komend seizoen maakt hij opnieuw een tocht langs de mooiste podia van Nederland én Vlaanderen.

Het optreden zit hem in het bloed en daar mag iedereen van meegenieten. Onder begeleiding van zijn vaste orkest - de Holland Show Band - belooft het weer een oergezellig avondje Frans Bauer te worden. Een avond vol Hollandse hits, spektakel en natuurlijk die gulle lach van Frans. En ben je ook zo benieuwd naar de laatste anekdotes uit het leven van de Bauers ? Dan is dit je kans !

De deuren openen om 19u.

Tickets:
Via overschrijving op het nummer Be40 8538 6936 5663 (BVBA Oktober Events, Aalstersestraat 168, 9Wieze). De kaarten worden per post verstuurd naar het adres dat automatisch verschijnt bij uw overschrijving. Graag met volgende omschrijving: aantal kaarten / prijs (reservatie- en portkosten inbegrepen) / Frans Bauer.
OF online via www.jeroenevents.be.
Waar :
Oktoberhallen
Schrovestraat 22a
9280 Wieze
Tarief :
€ 54 / € 49 / € 39
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.oktoberhallen.be
accessibility

Vrijdag: van 20:30 tot 23:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Yael Naim
( 23 april - Laken)
Akb’s Album Release (Dit Ben Ik/This Is Me) + surprise ep
( 24 april - Antwerpen)