Coronaproof streekproducten autorondrit met speurtocht

Ontspanning Coronaproof streekproducten autorondrit speurtocht
Eerste coronaproof streekproducten autorondrit vertrekt vanuit Riemst

‘Unieke tocht langs Limburgse lokale producenten, hoevewinkels en hotspots’

De Jambrouwerij, een streekproducent met delicatessenzaak in Riemst, lanceert een unieke autozoektocht. Deze tocht biedt een antwoord op de vraag van veel mensen die op zoek zijn naar een verrassende uitstap op een coronaproof manier. Een alternatief voor de wandelingen die we al een jaar lang doen.

De rondrit is een tocht van ongeveer 65 km en duurt ongeveer twee uur, zonder de stops. Ze komt door kleine boerendorpjes, langs glooiende heuvels, statige herenboerderijen, ontelbare wegkruisen en prachtige kastelen.

Onderweg doen de deelnemers verschillende streekproducenten en hotspots aan, die ze ook kunnen bezoeken. Daarbij krijgen ze een lijst met ludieke vragen over de hotspots of de route om op te lossen.

De Jambrouwerij zorgt ook voor wat lekkers voor onderweg: iedere auto krijgt een borrelplankje en per persoon een lokaal fruitsapje mee voor onderweg. Na terugkomst wacht er een lekkere kop koffie. In de auto natuurlijk.

Het toffe aan onze autorondrit is dat deze mogelijk is bij elk type weer, geschikt is voor iedere leeftijd en met of zonder kinderen te doen. Coronaproof met de auto of motor, alleen of met je eigen bubbel.

De rit is te boeken via de website (webwinkel) van de Jambrouwerij.
De Jambrouwerij
Valmeerstraat 123
3770 Val-meer
0470852110 - Reserveren is verplicht
7,50
Elk type publiek
De Jambrouwerij (30/03/2021)

Vrijdag: van 10:30 tot 13:30
Zaterdag: van 10:30 tot 13:30


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!