De Geluidswandeling 'Bos in de oren'

Smartphone in de hand en koptelefoon in je oren, ga op pad om de emblematische plekken en verhalen in de straten van Forest te ontdekken. Scan de qr-codes van mosa c tot mosa c en laat u leiden door de bijzondere en levendige getuigenissen van de bewoners. Van Parc Forest tot rue des Primeurs, langs de oude bioscoop, het moeras, een verborgen moestuin De 19 geluidscapsules van de wandeling onthullen je de rijkdom en diversiteit van de Avenue Wielemans Ceuppens Saint-Antoine, Primeurs, Charrois.

De getuigenissen zijn enkel beschikbaar in het Frans. De kaart van de route vind je op de website van Entraide & Culture (https://www.entraideetculture.be/ancre-local/balade-sonore-forest-dans-les-oreille/), een uitvouwbare d met een kaart is ook beschikbaar in de lokalen van de vereniging (Van Volxemlaan, 525) en de Antenne de Quartier (Avenue Wielemans-Ceuppens, 1).

Zorg ervoor dat je voor vertrek een smartphone hebt met een qr-codelezer en een koptelefoon wordt aanbevolen voor een meer meeslepende ervaring.

Goede wandeling!

Dit project wordt ondersteund door de vzw Factum lab en Entraide & Culture onder het contract Quartier Wiels-sur-Senne en is voor iedereen gratis toegankelijk in de openbare ruimte. (Meer info op de Entraide & Culture website: www.entraideetculture.be)
Entraide & Culture Asbl
525 Avenue Van Volxem
1190 Vorst
- Reserveren is niet nodig
Gratis
Vanaf 8 jaar

Maandag: van 6:00 tot 23:30
Dinsdag: van 6:00 tot 23:30
Woensdag: van 6:00 tot 23:30
Donderdag: van 6:00 tot 23:30
Vrijdag: van 6:00 tot 23:30
Zaterdag: van 6:00 tot 23:30
Zondag: van 6:00 tot 23:30

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!