Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

De Grote Iejzelse Konferensje 'Anno 2019'

T Uilekot organiseert voor de 5de maal De Grote Iejzelse Konferensje, een ludieke voorstelling waarbij vrijwilligers Alex Rosier, Filip De Bodt en Patrick Erauw allerlei lokale en nationale gebeurtenissen uit het vorige kalenderjaar op de korrel nemen. Want zeg nu zelf, als het kleine Vlaanderen en het ietske groter België elk jaar bezongen worden in eindejaarconferenties, dan moet er in het grote Herzele toch ook voldoende stof te vinden zijn ? Stof dat je kan doen opwaaien ?

Waarom wij niet meer verhuizen naar de maan of naar Zottegem ? Omdat het in Herzele veel beter is dan anders ! En omdat we dit dorp willen helpen verdedigen tegen de aanvallen van buitenaf. Daarom hebben we zelfs een nieuw volkslied gemaakt: “Ze zullen haar zien zwemmen, de fiere Vlaamse Meeuw !”. En verder wil U allicht weten wat er aan de hand is in de Herzeelse Wielersport, waarom alle gebouwen een andere bestemming krijgen en zelfs de kerk niet meer veilig is. Waarom het ten strengste af te raden is om de N4g aan te leggen en wat het geheim plan is van de Herzeelse politici: 000 inwoners !

Voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen via de spelers, in het café van ’t Uilekot of per reservatie via de website.
Waar :
't Uilekot
Groenlaan 39
9550 Herzele
Tarief :
€9
Publiek :
Vanaf 12 jaar
Internet :
http://www.uilekot.org
accessibility

Vrijdag: van 20:00 tot 21:00
Zaterdag: van 20:00 tot 21:00
Zondag: van 11:00 tot 12:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Ge-Tic-T
(Van 24 2020 tot 25 april 2020 - Sint-Antelinks)
Kommil Foo, Oogst
( 25 april - Gent)
Cool Kids Never Die
( 22 april - Gent)
Cool Kids Never Die
( 25 april - Gent)
Cool Kids Never Die
( 23 april - Gent)