De Grote Markt tre

Ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van de Werelderfgoedlijst van UNESCO, vaart de Grote Markt alle geheimen van deze emblematische plaats van architectuur en de drukte van Brussel. Het originele vijf-meter hoge standbeeld van Saint-Michel, speciaal geplaatst bij deze gelegenheid, leidt bezoekers door zeldzame en ongepubliceerde stukken. Schilderijen, kunstwerken, etsen en foto's illustreren de geschiedenis van de beweging, de verschillende functies en gebruiken, evenals de veranderingen die de marktplaats tussen de twaalfde eeuw en vandaag heeft doorgemaakt.
De restauratiewerkzaamheden worden voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd. Een echte verborgen achter de schermen van de mooiste
marktplaats in de wereld!

Wat betreft de 20ste verjaardag van de inscriptie op de UNESCO Werelderfgoedlijst,
De Grote Markt is het geheim van deze emblematische plaats van architectuur en leven in Brussel.
Van de top van zijn vijf meter, het standbeeld van de originele Saint Michel, bevoorrechte plaats voor de coul e, de gids overschrijding pi pi ces zeldzaam en zeg. Schilderijen, objecten, gravures, foto's, illustratieve geschiedenis, functies en verschillende gebruiken in de transformaties van de plaats van de 12e eeuw. De restauratiesites worden voor het eerst naar het publiek gestuurd.
Een echte verborgen achter de schermen van de mooiste plek ter wereld!

ET en - Om de 20e verjaardag van de inscriptie op de Werelderfgoedlijst van UNESCO te vieren, zal La Grand-Place alle geheimen van deze plek verbergen, een symbool van architectuur en leven in Brussel.
Het originele Saint-Michel-beeld, speciaal geplaatst voor de gelegenheid, dat vijf meter hoog staat, leidt de bezoeker door zeldzame en intieme kamers. Schilderijen, objecten, gravures en foto's illustreren de geschiedenis van de beweging, de verschillende functies en gebruiken, evenals de transformaties van de twaalfde eeuw tot de dag van vandaag. De restauratieworkshops worden voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Een echte verborgen achter de schermen van de mooiste plek ter wereld!
Waar :
Museum Van de Stad Broodhuis
Grote Markt
1000 Brussel
Telefoonnummer :
+32 (0) 2 279 43
Tarief :
8/6/4/0
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.museedelavilledebruxelles.brussels

Dinsdag: van 10:00 tot 17:00
Woensdag: van 10:00 tot 17:00
Donderdag: van 10:00 tot 17:00
Vrijdag: van 10:00 tot 17:00
Zaterdag: van 10:00 tot 17:00
Zondag: van 10:00 tot 17:00

Van 4 oktober 2018 tot 29 december 2019Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Coudenbergpaleis
(Brussel)
Tentoonstelling Alexis & Cį
(Van 13 september tot 17 november - Brussel)
Hallepoort
(Bruxelles)
De Laatste Farao
(Van 29 mei 2019 tot 19 januari 2020 - Schaarbeek)
Kids Menu. Een grote geschiedenis van kleine eters
(Van 19 oktober 2018 tot 30 november 2019 - Evere)