De natuur als coach

Kom ervaren hoe de natuur je persoonlijke groei verrijkt !

Ga aan de slag met jezelf en laat de natuur en je intuïtie jou daarin gidsen. Ontdek hoe je in verbinding met de natuur kan mediteren, tot inzicht komen, antwoorden vinden, emoties ontladen, beslissingen nemen, blessures transformeren, hindernissen deblokkeren, inspiratie opdoen, je eigen ritueel creëren en nog veel meer.

Leer de natuur intuïtief inzetten als spiegel, gids en inspiratiebron en kom op een natuurlijke manier tot inzicht en verandering, zowel in je privéleven als professioneel.

Deze stage is ideaal als je zin hebt …

om te groeien en hiertoe graag leert werken met de kracht van je intuïtie, de spiegel van de natuur en de wijsheid van de groep;
om je innerlijke stem krachtiger te beluisteren, dichter te komen bij jezelf en bij de dingen waar je gelukkig van wordt;
om te exploreren hoe je zinvol richting kan geven aan je leven en werk, via de natuur als coach;
om je band met de natuur op een originele manier te verdiepen;
om je intuïtie op een natuurlijke manier te verfijnen en in te schakelen als richtinggevende en motiverende kracht;
om te ervaren hoe een gezond evenwicht tussen ratio en intuïtie leidt tot meer innerlijke rust.
Methodiek

We transformeren onze groeipunten door ons te laten inspireren, begeleiden en helen door de natuur. De natuur is een uitstekende toegangspoort tot onze innerlijke wijsheid en biedt het perfecte kader om heel down-to-earth te werken.

We hanteren hiertoe een aantal technieken uit de psycho-energetica, natuurcoaching, ecopsychologie en sjamanisme. Dit zijn benaderingen waarin onze intuïtieve gevoeligheid de hoofdrol speelt en waarin de nadruk ligt op persoonlijke groei.

Praktisch

Iedere dag gaan we op zoek naar mooie en krachtige plekjes in de omgeving van Orval, waar we oefeningen doen in en met de natuur.
Bij mooi en warm weer vertrekken we met onze picknick en laten we ons zonder tijdslimiet meenemen met de flow en de magie van de natuur. Bij minder leuk weer werken we ook binnen.
We staan regelmatig stil, zowel letterlijk als figuurlijk.
We respecteren ieders grenzen in alles wat we ondernemen. Niks moet... alles mag.
De fysieke activiteiten worden steeds aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers. Als je geen twee kilometer kan wandelen, neem je best wel eerst contact op.

We doen oefeningen alleen, per twee of in groep.
We werken in een kleine groep van maximaal 9 personen.
Over Ilse

Ilse is ecopsychologe, een discipline die ecologie en psychologie op een unieke manier combineert. Ze is natuurcoach in hart en ziel. Voor particulieren verzorgt ze meerdaagse stages rond natuur en persoonlijke groei. Ze begeleidt ook professionals om de natuur te leren integreren in hun werk als coach, therapeut of begeleider (zie Natuurcoaching voor professionals).

Neem zeker eens een kijkje op haar website: www.shizendo.eu

Indien je twijfelt of deze stage iets voor jou is, mag je steeds met haar contact opnemen voor meer informatie.

“In de ziel van de natuur, vind je de natuur van je ziel.” - Gerald G. Jampolsky
La Ferme du Bois-Le-Comte
Bois-Le-Comte 1
6823 Villers-devant-Orval
032301382 - Reserveren is aangeraden
530 euro
Vanaf 18 jaar

Zondag: van 9:30 tot 16:00

Van 25 tot 29 aprilNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!