De paashaas is verdwenen

Samen met Pieter Embrechts op zoek naar de paashaas
Samen met je gezin doe je een luisterwandeling met opdrachten en vragen. De verhalen daarvoor werden ingesproken door acteur en zanger Pieter Embrechts. “Plezier gegarandeerd tijdens deze tocht voor jong en oud”, klinkt het enthousiast bij kwb Laken-Jette + kwb Ganshoren.
Met de smartphone in de hand ga je met je (gezins)bubbel op pad. Onderweg kom je kleurige, fantasievolle borden in paasthema tegen. Daarop staat een Qr-Code. Wanneer je die scant, hoor je een deel van het verhaal ‘De paashaas is verdwenen’.
“Aan elk fragment is ook een opdracht of vraag gekoppeld. Aan jou en je bubbel om ze tot een goed einde te brengen en zo de paashaas te vinden”, vertelt Pol Arnauts van kwb Laken-Jette. “Tijdens de wandeling van 5,5 kilometer kan je kiezen uit twee verhalen: eentje voor min 8-jarigen, en eentje voor kinderen van 8 jaar en ouder. Je kan ze uiteraard ook allebei beluisteren.”
Pieter Embrechts in je oren
In de vertelstem van de verhalen zal je ongetwijfeld zanger en acteur Pieter Embrechts herkennen. Hij sprak de avonturen van de paashaas in op vrolijke en geanimeerde wijze.
De verhalen zelf komen uit de koker van An Neven, auteur van verhalen voor (jong)volwassenen.
IIeale gezinsuitstap
Leuke en grappige verhalen. “Het zijn leuke en grappige verhalen die je fantasie prikkelen. De opdrachten en vragen zorgen voor actie en maken het nog leuker. Perfect voor kinderen dus, maar ook als volwassene beleef je er ongetwijfeld veel plezier aan !”.
De gratis paastocht van kwb Laken-Jette en kwb Ganshoren loopt van 3 april t.e.m. 30 april en start aan de ingang van het Boudewijnpark te Jette (H.Hartlaan- naast de H. Hartschool). Surf voor meer info naar www.kwb.be of www.kwbganshoren.be
meer info: Pol Arnauts - 0479 339 777 -
Ingang Van Het Boudewijnpark Fase 1
Links Van de Basisschool Heilig Hart, Heilig-Hartlaan te .
1090 Jette
Gratis
Elk type publiek

Maandag: van 8:00 tot 19:00
Dinsdag: van 8:00 tot 19:00
Woensdag: van 8:00 tot 19:00
Donderdag: van 8:00 tot 19:00
Vrijdag: van 8:00 tot 19:00
Zaterdag: van 8:00 tot 19:00
Zondag: van 8:00 tot 19:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!