De sensuele bron

Via dans en beweging maken we contact met de creatieve, sensuele energie in onszelf. We gebruiken ze om ons te voeden en te laten stralen.

The source is within you. And the whole world is springing from it.í Rumi

In dit weekend gaan we ons vrouw-zijn volledig tot haar recht laten komen. We gaan dansen, bewegen, en voelen hoe het is om onze sensuele bron volledig te laten doorstromen.

De relatie met onze bekkenbodem, met het leven en met alles rondom ons, is voortdurend in verandering. Vrouwen zijn met transformatie bezig, zijn constant in beweging, net als de natuur en haar elementen. Het verankeren, leven inblazen, zorgen, loslaten en creŽren is een constant proces binnenin en rond ons. Onze bekkenbodem is een krachtige creatieve bron om uit te putten. In alle drukte - als we in het zoveelste transformatieproces zitten, van kind zijn naar onze maandelijkse cyclus, zwangerschap, overgang, wijze vrouw vergeten we soms dat onze creatieve/sensuele bron er ook is om onszelf weer te bevruchten, te laten stromen en stralen. Soms is het nodig om hierin bewust tijd te nemen en te genieten. Anders kan onze bron ook wel eens dreigen uit te drogen.

In dit weekend nemen we de tijd om ons creatieve proces naar binnen te richten.

We werken met de tools van ĎMovement Medicineí:

Yin/Yang/Yeung: we integreren het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf. We gaan onze kwetsbare en krachtige stukken in beweging brengen en laten deze krachbronnen een gezamenlijke dans creŽren.
de elementen (aarde, vuur, water, lucht): We luisteren naar elk element en bewegen met waar we onszelf meer kunnen ondersteunen en voeden.
lichaam/hart/geest: We verwelkomen de taal van ons lichaam, laten ons hart spreken en laten de geest in rustige en geÔntegreerde kalmte duiken.
We maken connectie met de creatieve, vruchtbare innerlijke ruimte en luisteren naar de wijsheid van onze schoot. Door hiermee aan de slag te gaan duiken we diep in onze creatieve en sensuele energie. We maken contact met onze authentieke vrouwelijk kracht en omarmen ten volle haar warme, ontvankelijke rijkdom.
Waar :
Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
Tarief :
120
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
https://owc.be/alle-cursussen/de-sensuele-bron-2548
accessibility

Zaterdag: van 10:00 tot 17:00
Zondag: van 10:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Twerkshops
(Antwerpen)
Workshop Burlesque
(Antwerpen)
Flamenco dansen voor jong en oud en alle niveaus
(Antwerpen 1)
Country Line Dance (half)gevorderden
(Van 7 januari tot 30 juni - Kessel)
Country Line Dance (beginners)
(Van 7 januari tot 30 juni - Kessel)