Duorecital Fagot & Gitaar

Jappe Dendievel, geboren op 8/, startte met muziekles op 3-jarige leeftijd en volgde Fagot bij Wim Van Volsem, Euphonium bij Nick Vandendriessche en Trombone bij Johan Ferlin. In het schooljaar - begon hij met Contrafagotles aan de Samwd Lier en volgde hij Fagot bij Francis Pollet en Trombone bij Charlotte Van Passen. Vanaf volgend schooljaar is hij Bachelor-student Fagot in het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Hiervoor volgt hij een procedure ‘Jong Talent’. Daar zal hij Fagotles volgen bij Francis Pollet, waar hij dit schooljaar ook al les bij volgde. Hij zal ook Contrafagot bij Filip Neyens als neveninstrument volgen. Trombone volgt hij privé bij Jan Smets.

Jappe maakt ook deel uit van de ‘I solisti Academy’. Dit is een project onder leiding van ‘I Solisti’ waarbij talentvolle musicerende jongeren ondersteuning krijgen in hun opleiding. Hierdoor is hij al naar Basel in Zwitserland gereisd voor een Masterclass bij de beroemde Sergio Azzolini. In februari kreeg hij een Masterclass bij Gustavo Nunez. Jappe maakt ook deel uit van het ‘Young Woodwind Trio Antwerp’, een Houtblazerstrio met zijn broer Balder en klarinettiste Anne Fuhrmann, beide studenten in Antwerpen. In januari deed hij auditie voor Brasschaat Klassiek. Hij won deze auditie en mocht in juli het eerste deel van het Fagotconcerto van Weber spelen, ondersteund door het Groslot Gala Orchestra.

Hij speelt mee in de volgende ensembles:

-Euregio Jeugdorkest o.l.v. Hans Castelyn
-Young Woodwind Trio Antwerp

Behaalde de volgende prijzen:

-Twee 1e Prijzen op The eMuse Online Competition voor Fagot
-Twee 1e Prijzen op The eMuse Online Competition voor Trombone
-1e prijs op The eMuse Online Competition voor Euphonium
- Young Talent Price op de Wedstrijd ‘Klassiek Dominique’.
-rijs op Vlamo voor Euphonium
-rijs op Vlamo voor Fagot


Stan Geudens werd geboren in . Op zijn zevende is hij onder begeleiding van zijn vader begonnen met gitaarspelen. Al vlug bleek hij bijzondere aanleg te hebben en heeft hij achtereenvolgens les gekregen van Jan Depreter en Raphaella Smits. Momenteel zit hij in het vierde jaar van de kunsthumaniora bij Robert Denies en volgt hij eveneens les bij Roland Broux in het Conservatorium te Antwerpen. Buiten behaalde eerste prijzen op binnen – en buitenlandse wedstrijden (Antwerp Guitar Festival , Brussels Guitar Festival en International Segovia Youth Competition Monheim ) volgt hij regelmatig Masterclasses (Roman Viazovskiy, Costas Cotsiolis, Marco Tamaio, Carlo Marchione en vele anderen). Zijn repertoire gaat van Renaissance tot Hedendaagse Muziek, met een bijzondere liefde voor Bach. Buiten muziek is Stan een grote liefhebber van sport, comedy en dieren.


PROGRAMMA:

Carl Andreas Göepfert:
Sonata for Bassoon and Guitar (deel 1 en 4)

Johan Kasper Mertz:
Elegie

Wim Hendrickx:
Ronddolen

PAUZE

Fernando Sor:
Variations on a theme by Mozart

Franz Schubert:
Liederen
Waar :
Huis de Min
Sint-Katelijnestraat 63
2800 Mechelen
Telefoonnummer :
0468/13 44 46
Tarief :
Aan de kassa: 25,00 euro - In voorverkoop: 20,00 euro -16 jaar: 15,00 euro
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://muziekschool-wonderfulworld.com/concerten-maart-2018/
accessibility

Zondag: van 15:00 tot 17:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Trio Les Misérables
( 16 juni - Mechelen)
Benedicta sit
( 16 juni - Antwerpen 1)
Julia Helena Piano Recital Russian Composers
( 16 juni - Brussel)
Muzikaal uur
( 16 juni - Sint-Jans-Molenbeek)
MuCH Waterloo Festival - Garden Party
( 16 juni - Waterloo)