Dwaallichtjestocht - 9e editie 'piraten'

In navolging op de thema's van vorige edities, zal de tocht dit jaar opgaan in het thema "Piraten". Het belooft weer een magische en tegelijk stoere tocht te worden met toffe "Activiteit-stops" voor de jongens en meisjes, gesteund door hun (groot)ouders. De straatverlichting in Schoonbeek wordt gedoofd en de bewoners helpen mee om deze tocht, op en top magisch mooi te maken. Versnaperingen en drank... aan alles is gedacht. Iedereen welkom !

Het zou super zijn, moest je verkleed komen als piraat. Een fluohesje en een zaklamp is een absolute aanrader voor je eigen veiligheid en vooral voor deze van de kinderen.
De tocht zelf is ongeveer 3.0 km lang en is perfect te doen met buggy's.
Onderweg zijn er heel toffe uitdagende opdrachten voor de kinderen, om al of niet samen te doen met de (groot)ouder(s). Er wordt ook gedacht aan de innerlijke mens met drankjes en versnaperingen.
Op het einde van de tocht, komt iedereen weer samen op de binnenplaats van de school, waar we gezellig samen met iedereen uit de buurt het nieuwe jaar kunnen inzetten.
De buurtbewoners van de school zorgen er elk jaar opnieuw voor dat deze tocht geleid wordt op een magische en gezellige wijze, waarvoor we enorm dankbaar zijn.

Iedereen kan deelnemen aan deze tocht voor een luttele 4 euro inkom. De kinderen tot 1ar, mogen deelnemen voor 1 euro.
De opbrengst gaat sowieso naar de kinderen van de vrije basisschool De Wilg, maar het hoofddoel van deze activiteit is de gezelligheid in ons fijne Schoonbeek. Iedereen welkom !

Het is nuttig om de dag van het evenement zelf onze facebookpagina www.facebook.com/ouderraadDeWilg/ te volgen, om te zien of de tocht effectief zal doorgaan, afhankelijk van de weersverwachtingen.
Waar :
Vrije Basisschool de Wilg Schoonbeek
Schoolstraat45
3740 Beverst
Telefoonnummer :
0487866351 - Reserveren is niet nodig
Tarief :
4 euro voor +12 jarigen; 1 euro voor -12 jarigen; voor de kinderen van De Wilg is de tocht gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.ouderraaddewilg.be
accessibility

Zaterdag: van 18:00 tot 20:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!