Echo's van smaken, goede beroepen

Deze zomer verwelkomt het Mus e des gouts we Lo(u)ve Radio, een collectief vrouwelijk dat stem geeft aan underground stemmen. Ontdek 3 geluidsinstallaties van de stad van onderaf die de stad van bovenaf verdringt.
Corps chos: Ontmoeting met de stemmen van vrouwen, die van de metgezellen van de jichtiers. Gevraagd door de kunstenaars tijdens hun verblijf in het museum, leiden deze stemmen je in een universum waar geen vrouw ooit afdaalt.
cho des taques: Geplaatst op een anonieme voicemailbox vertellen stemmen een herinnering, een verhaal om van een last te bevrijden. Dankzij de zachtheid van het water en een pot pirouette is we Lo(u)ve Radio verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe, zachtere of lichtere verhalen. Met Anne Lep r.
cho des eaux: Opgenomen op 24 juni 2021, in het hart van de Zenne pertuis, wordt dit concert begeleid door een klank- en performatief ritueel van de wolven. Een sonore paardenhaar voor een ontmoeting met de vergeten stem van de Zenne. In samenwerking met Myriam Pruvot.

Elke installatie is aangepast voor het maken van audio / podcasts, binnenkort beschikbaar

WE Lo (u) ve Radio
We Lo (u) ve Radio, geboren in 2018, is een project dat voornamelijk verankerd is in de wereld van radio en geluid. Deze broedplaats verenigt Aurelie Brousse en Jeanne Debarsy en wordt regelmatig verrijkt door samenwerkingen met andere vrouwelijke geluidskunstenaars.

Geluidsberoepen zijn bij de entreeprijs van het museum inbegrepen, zie onze prijzen
In verband met sanitaire maatregelen is het reserveren van uw bezoek verplicht op onze website
Musée Des égouts
Porte d'Anderlecht, Pavillon d'Octroi
1000 Brussel
8, 6, 4, gratis
Vanaf 7 jaar

Dinsdag: van 10:00 tot 17:00
Woensdag: van 10:00 tot 17:00
Donderdag: van 10:00 tot 17:00
Vrijdag: van 10:00 tot 17:00
Zaterdag: van 10:00 tot 17:00

Van 3 juli tot 2 oktoberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!