Everybody Happy: Nic Balthazar nodigt uit

Startevent in het kader van de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid .

Een emmer popcorn, nacho's en sloten frisdrank… Neen, film kijken is doorgaans echt niet oké voor lijf en leden. Everybody Happy van Nic Balthazar is de gezonde uitzondering op de regel. De prent boost in eerste instantie je geestelijke gezondheid. In Everybody Happy zien we hoe stand-upcomedian Ralph Hartman (Peter Van den Begin) het moeilijk heeft. Met zichzelf, in de eerste plaats. Hartman wordt gestalkt door een intern stemmetje dat hem constant op zijn tekortkomingen wijst. De komiek gaat er bijna helemaal onder door. Herkenbaar verhaal ? Zeker weten. Met Everybody Happy kaart Nic Balthazar actuele thema's als depressie en burn-out aan. Everybody Happy laat zien hoe we allemáál op de rand van de afgrond kunnen belanden. Maar ook hoe we daar zonder kleerscheuren vandaan kunnen komen… (zie ook op http://www.everybodyhappy.be/)

Heb jij zin in een intelligente film met een ijzersterke boodschap ? Schrijf je dan als de wiedeweerga in via https://www.vvgg-events.be/everybodyhappy.

Hadden we al gezegd dat Nic Balthazar zelf de film zal inleiden ? De filmmaker doet dat als ambassadeur van de Werelddag voor Geestelijke Gezondheid. Mis deze unieke kans niet. Je krijgt niet vaak de gelegenheid om een film samen met de regisseur bij te wonen, toch ? Snel zijn is de boodschap, het aantal plaatsen is beperkt tot
Waar :
Parnassus
Oude Houtlei 122
9000 Gent
Telefoonnummer :
092214434 - Reserveren is verplicht
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 15 jaar
accessibility

Zondag: van 17:00 tot 20:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Openluchtcinema in je buurt
( 24 augustus - Outer)
La Villa
( 4 september - Roeselare)
Cozmix Congé
(Van 1e juli tot 31 augustus - Sint-Andries)
Film : On golden pond
( 24 augustus - Willebroek)
De glazen paraplu van Brussel
(Van 28 juli tot 31 augustus - Brussel)