Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privť zijn.

Expo Antarctica

Maak je op voor een expeditie naar Antarctica ! Krijg dankzij de geweldige beelden van een ploeg onderzoekers, filmmakers, fotografen en duikers een exclusieve inkijk in dit onherbergzame continent, dat normaal alleen toegankelijk is voor wetenschappers. Alsof je er zelf bij bent !
Start in de kleedkamer waar de wetenschappers zich nauwgezet voorbereiden. Duik samen met de zeehonden en pinguÔns in de Zuidelijke Ijszee. Begeleid door de filmende duikers ontdek je in de diepzee ontelbare indrukwekkende onderwaterwezens. Kom weer boven, zet je eerste stappen op het pakijs en bevind je middenin een kolonie pinguÔns ! Kijk hoe ze in de weer zijn met hun jongen, hoe ze mekaar verwarmen. Kom meer te weten over hun harde dagelijkse leven. Er is zoveel te zien in dit ijslandschap dat je helemaal omgeeft.
Antarctica is een expo die je ogen verwent en je hart raakt.
Je kan de expo Antarctica met het ganse gezin bezoeken. Je expeditieleden-in-de-dop krijgen een gratis invulboekje met quiz.
WWF, partner van de expo, stelt zijn beschermingsprojecten voor Antarctica voor en je kan met pinguÔns of zeehonden op de foto in de Wwf-Hut net buiten de expo.

Nocturnes: 17 tot 21u op 6/2 - 5/3 - 2/4 - 7/5 en 4/6
Tijdens je bezoek aan de expo krijg je toegankelijke wetenschappelijke presentaties en informatie bovenop de bijzondere avondlijke sfeer ; normaal tarief (met gratis drankje tijdens de nocturne)
Waar :
Museum Voor Natuurwetenschappen
Vautierstraat 29
1000 Brussel
Tarief :
van gratis tot 9,50 euro
Publiek :
Vanaf 4 jaar
Internet :
http://www.natuurwetenschappen.be
Toegevoegd door :
Yannick Siebens
accessibility

Dinsdag: van 9:30 tot 17:00
Woensdag: van 9:30 tot 17:00
Donderdag: van 9:30 tot 17:00
Vrijdag: van 9:30 tot 17:00
Zaterdag: van 10:00 tot 18:00
Zondag: van 10:00 tot 18:00

Van 17 oktober 2019 tot 30 augustus 2020Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!