Fat Trout Trailer Park - Jakomo / geannuleerd

Fat Trout Trailer Park is een post-punk antwoord op het moderne leven, waar achter het lawaai een scherpzinnige kritiek op de hedendaagse samenleving schuilgaat. Economisch en ecologisch geweld liggen op de loer, depressie steekt de kop op en hedonisme ontspoort terwijl Fat Trout Trailer Park de desillusie van de eeuw onderzoekt en aanklaagt. De band's tweede ep Florida vormt met vier songs een cluster van angst, bezorgdheid en antagonistische stoot naar de gevestigde orde, gebouwd rond dissidente gitaren en nachtmerrie-achtige psychedelische intermezzo's.

Met verfijnde, gearticuleerde agressie blijft Fat Trout Trailer Park de Wall Street-cultuur en de nep-meritocratie aanvallen, met een flinke dosis introspectie naar de innerlijke onrust van het individu in verontrustende tijden. Sinds de heropening van de zalen in is de band begonnen aan zijn opmars door het live-circuit van New York. Fat Trout Trailer Park steekt nu de plas over met een 'homecoming tour' voor drummer Laurence Rushworth (UK) en frontman Sean Raab (BE). Een droom die uitkomt voor alle Belgische fans van Sean's voormalige band Wooly Mammoths (De Nieuwe Lichting ) en elke fan van post-punk energie met catchy melodieën !

JAKOMO

JAKOMO is een Brusselse band die hun turbulente twintigerjaren transformeert in een geluid dat ze suave rock noemen. De band vindt zijn oorsprong in de slaapkamer van frontman Julien Tanghe, waar hij zich met zijn sociale angsten terugtrok om muziek te maken. Het duurde niet lang voordat hij een muzikale partner vond in Wout Vermijs (gitaar), die ook het visuele aspect van de band tot leven bracht.

Match made in heaven ! De band speelde al snel Dour, Botanique en Ancienne Belgique. Enkele maanden later volgde een welverdiende finaleplaats in Humo's Rock Rally en maakten ze indruk met hun debuut ep Fastbreak. Jakomo's debuutalbum verschijnt in het voorjaar van op On The Level. Voor deze zeer speciale gelegenheid komt Jakomo mee als support van Fat Trout Trailer Park in hun langverwachte eerste show in Brussel en de langverwachte terugkeer van hun vriend Sean.
Le Botanique Witloof Bar
Rue Royale 236
1210 Sint-Joost-ten-Node
TICKET €10 - BOTACARTE €7
Elk type publiek

Vrijdag: van 19:30 tot 23:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Duckwrth - Gawd
( 12 december - Sint-Joost-ten-Node)
Sysmo - Jean-Paul Groove
( 8 december - Sint-Joost-ten-Node)
Limsa d'Aulnay - LeWart - Vridik - Narko T
( 10 december - Sint-Joost-ten-Node)
Kate nv
( 4 december - Sint-Joost-ten-Node)
Finale Concours Circuit
( 9 december - Brussel)