Flamencovoorstelling met Tamara Dewispelaere

Tablao Flamenco
compania: Antonio Paz (zang), Emre El Turko (gitaar), Tamara Dewispelaere (dans)

RESERVEER uw Ticket
€ inclusief gratis welkomdrankje)
+33 59 37 11, of via chatbericht
OF Online
www.eventbrite.com aff=ebdssbdestsearch

tamara Dewispelaere kwam al op jonge leeftijd in de ban van de dans. Via ballet en andere dansstijlen maakte ze kennis met flamenco en verloor haar hart. Dat volgde ze naar de Madrileense school Amor de dios, naar Sevilla en naar Jerez de la Frontera, om zich volledig te wijden aan de flamencocultuur.

Ze danst in verschillende producties met gerenommeerde artiesten in binnen- en buitenland. Ze maakte deel uit van het straattheatergezelschap La Guardia Flamenca en heeft haar eigen dansschool Lunar in Antwerpen. In haar lessen en workshops besteedt ze de nodige aandacht aan techniek maar legt ze persoonlijke accenten door haar visie op expressie en dansbeleving. Waarbij ze belang hecht aan de verbinding van de dans met de zang en de muziekstructuren.

Voor zaterdagavond creëerde Tamara een unieke tablao flamenco samen met Emre El Turco en Antonio Paz.

Emre is geboren in Istanbul en begon op zijn twaalfde gitaar te spelen. Hij perfectioneerde zijn flamencospel in Andalusië en studeerde aan de Jazz Studio in Antwerpen om zijn muziekkennis te verdiepen. In kwam zijn eerste album - Burbujas - uit met eigen composities en arrangementen. In zijn geheel eigen stijl verbindt hij zijn Turkse afkomst met zijn natuurlijke gevoel voor flamenco en compás (maatvoering).

Antonio Paz is met zijn expressieve stem, ervaring en kennis van het compás (maatvoering) een vaste waarde in de wereld van de flamencodans. Hoewel een geboren Brusselaar keerde hij al vroeg terug naar zijn flamencoroots en staat hij al van zijn veertiende de op de planken als cataor de atrás (achtergrondzanger voor dansers). Zijn stem is te horen bij de groep Flamenco de Flandes en op de cd's van J. Baptiste Morino, Louis Winsberg, Antonio Paz Sr en Anne Niepold. Wij kennen hem ook als koorleider van Savia Flamenca.
Waar :
Danshuis Volmolen
Volmolenstraat 11
3680 Opoeteren
Tarief :
20 euro
Publiek :
Vanaf 16 jaar
Internet :
https://danshuis-volmolen.business.site
accessibility

Zaterdag: van 21:00 tot 22:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!