Gepersonaliseerde halsketting maken

We maken samen een halsketting in de kleuren en de stijl die je wenst. Aangepast aan jouw persoonlijkheid of bijpassend aan het nieuwe kleedje dat je net gekocht hebt, of het kledingstuk waar je maar geen bijpassende ketting voor kan vinden ( je brengt dan best dat kledingstuk mee natuurlijk)... ... om je vriendin te verrassen... ... redenen genoeg :-).

We overleggen eerst wat je wensen zijn en gaan dan kiezen wat betreft kleur en vorm. Je hebt de keuze uit onze gigantische voorraad verschillende kralen. We passen de stijl volledig aan aan wat je wenst.

+++++ we werken steeds met zeer mooie materialen, halfedelstenen, kristal,porselein, glaskralen, hout,parels enz... +++++

Inbegrepen in de prijs: r workshop, het materiaal voor 1 geregen halsketting met een lengte van max 50 cm..... langere halssnoeren kunnen mits een kleine meerprijs, koffie of thee en een kkoekje en vooral... ..... een gezellige boel.

Inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsbedrag. Gebruik bij inschrijving de kortingcode Workshop dan worden er geen verzendingskosten berekend.
Waar :
Happiness Collection
Haakveld 35
2547 Lint
Tarief :
30
Publiek :
Vanaf 15 jaar
Internet :
https://happinesscollection.be/a-56662594/workshops/geperson

Woensdag: van 9:30 tot 11:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Keramist-voor-één-dag
(Van 6 april 2019 tot 2 maart 2020 - Ranst)
Beeldhouwatelier op vrijdagmiddag
(Kessel)
Brei- en haakcafé
(Wilrijk)
Vedic art
(Van 3 februari tot 2 maart - Antwerpen 1)
Keramiek
(Borgerhout)