Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen

 
Ter ere van het fermentatiefestival van Velt vzw nodigen Velt Brussel, Recyclart en Foodwin je uit voor een boeiende fermentatieworkshop! Door het gewoon eens zelf te doen ontdek je dat fermenteren heel plezant is en helemaal niet moeilijk. Om het nog wat spannender te maken, improviseren we à volonté. Door groenten en smaakmakers te combineren, creëren we onze eigen unieke fermenten en die nemen we nadien natuurlijk ook mee naar huis. En alsof dat niet volstaat, krijg je tal van tips om je fermenten te verwerken tot de heerlijkste gerechten. Een dag om niet te missen dus!

De workshop wordt gegeven door Leentje Speybroeck, chef van Velt. Zij zal die dag ook het nieuwe Veltboek 'Groenten fermenteren van seizoen tot seizoen' voorstellen. Wie wil kan die dag een (gesigneerd!) exemplaar aanschaffen.

Meebrengen: snijplank, mesje, schort, keukenhanddoek, twee weckpotten (met beugelsluiting) of bokalen van 0,5 liter, weegschaaltje, schrijfgerei, papier of schriftje

Plaatsen zijn beperkt.
Reserveer je plekje via deze link:
Recyclart
13-15 Rue de Manchester
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Kookworkshop: "Overnight" ontbijt
( 27 april - Evere)
Streetfood, vacuümkoken, Bbq-Koning, ...
(Geel)
West African songs workshop
(Van 5 september 2023 tot 25 juni 2024 - Sint-Joost-ten-Node)
African percussion class (djembé and douns, Guinea)
(Van 4 september 2023 tot 24 juni 2024 - Sint-Joost-ten-Node)
Oefen het Chinees aan de gesprekstafel
(Schaarbeek)