Heart in motion: 5 ritmes winterdansweekend

Dansweekend in de Ardennen
Een diepe duik in de dans van de 5Ritmes, een dynamische dansmeditatie. Een uitnodiging om te bewegen, te groeien en te transformeren.

Deze winter-workshop is een uitnodiging om via dans en gerelateerde oefeningen je te verbinden met de kracht en wijsheid van je hart als toegangspoort tot heling, innovatie en transformatie.

Tijdens dit weekend is er alle tijd om te laven en te gedijen in de weldadigheid van het continu dansen, bewegen, ervaren, ontspannen in samen zijn op deze prachtige krachtige plek midden in de natuur in de winterse sfeer van ruimte, rust en stilte.

Vaak is de plaats in jezelf waar je kwetsbaar bent ook je grootste krachtplek met je hart als voedingsbron van levensvuur en verlangens. Hiermee kunnen we contact maken als we het risico nemen ons te openen voor wat er zich aandient in het moment en we dit kunnen verwelkomen. We herbergen een enorme innerlijke intelligentie die door ons heen stroomt.
We oefenen hiernaar te luisteren, ons licht hierop te laten schijnen en dit waarachtig in beweging te brengen. Dit schept de mogelijkheid om dat wat vast zit in ons lijf, gevoel en gedachten naar meer vloeibaarheid te bewegen en het gevoel van balans en veerkracht te laten ontvouwen.

Gedragen door

de transformerende werking van de dynamische dansmeditatie als middel voor bewustzijn en verandering,
gerelateerde oefeningen die je ervaringen verdiepen, integreren en verbinden met het leven, de wereld en het 'dagelijkse' leven,
de rijkdom van het samenzijn in een vaste groep op deze wonderlijke plek met een schat aan mogelijkheden
ontstaat er een veilige creatieve omgeving om dit verdiepende onderzoek aan te gaan met compassie en nieuwsgierigheid.
Met ruimte voor alle facetten en kleuringen van je hart: wild, teder, gepassioneerd, getemperd, zonnig, stralend, opgebrand, schichtig, moedig, verlicht, wilskrachtig, verlangend, gesmolten, warm, koud, oplaaiend. Zodat we aanwezig kunnen zijn met alles wat ons van binnen beweegt, ons hart lief hebben, onze kwaliteiten kunnen delen en ons kunnen verbinden met het complete palet van het leven.

Iedereen is welkom !
Er is geen enkele voorkennis of ervaring nodig. Deze workshopdagen bieden zowel bedding voor beginnende dansers als diepgang voor ervaren dansers.

la ferme du Bois-le-Comte, ecologisch centrum in de Ardennen (Orval)


Cursuslocatie: ecologisch centrum la ferme du Bois-le-Comte
La ferme du Bois-le-Comte is een ecologisch cursuscentrum vlak bij de abdij van Orval (Ardennen, zuidoost België, tegen de Franse grens). Unieke ligging midden in de natuur. De keuken is vegetarisch en voor wie wil volledig vegan.

Meer info ?
Contacteer ons, we helpen je graag.

Monika geeft tegenwoordig (corona) ook kortere online 5 ritmes dans cursussen.
La Ferme du Bois-Le-Comte
Bois-Le-Comte 1
6823 Villers-devant-Orval
250
Vanaf 18 jaar

Vrijdag: van 19:00 tot 22:00
Zaterdag: van 9:30 tot 22:00
Zondag: van 9:30 tot 16:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!