Helene, die Helene Fischer tribute show

Helene Fischer is in de Duitssprekende landen dť stralende ster aan het schlagerpopfirmament. Duizenden fans vullen de grote muziekarena's en stadions wanneer deze uitmuntende musicalactrice er komt optreden. Haar songs zijn wereldwijd meer dan 10 miljoen keer over de toonbank gegaan. In BelgiŽ kwam zij nog niet vaak, maar dankzij Helene - Die Helene Fischer Tribute-Show kan je ook bij ons een showavond meebeleven die helemaal aan deze Duitse schlagerkoningin gewijd is.

"Een show die zelfs Helene Fischer van haar sokken blaast", verwoordde de Duitse zender Swr het.

Daarvoor zorgt *Laura Heinz*, een professionele musicalzangeres die met haar glasheldere en krachtige stem de Helene Fischer-songs met evenveel gevoel en kunde vertolkt als het origineel. Zelfs de grootste fans van de ťchte Helene Fischer lieten zich in het verleden al misleiden. Het mag dus geen verbazing wekken dat Heinz al meermaals met deze show schitterende in Duitsland. Haar podiumperformance is een doorslag van deze die de ťchte schlagerster op de bŁhne brengt. Niet te verwonderen als je weet dat Heinz zoals ook Helene Fischer via de musical geleerd hebben hoe het publiek te bespelen.

Tijdens de Tribute wordt Laura Heinz begeleid door een zevenkoppige live-band die voor een levensechte "Helene Fischer-sound" zorgt. Ook dit zevental, met keyboard, gitaar, bas, slagwerk en blazersectie, is professioneel geschoold. Twee backgroundzangeressen en een danser en danseressen zorgen voor een perfecte Helene-Belevenis.

Kortom, Helene is een op en top professioneel geheel en een gelegenheid om te ontdekken waarom de Helene Fischer-sound zulke hoge toppen scheert. Laat je gaan en droom of dans live weg op de klanken van Fischers grootste hits met "HELENE - Die Helene Fischer Tribute-Show".
Waar :
Ethias Theater Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
Tarief :
Kaarten kosten 39,50, 49,50 en 54,50 euro.
Publiek :
Vanaf 6 jaar
Internet :
https://ticketkopen.eu/evenement/helene-die-helene-fischer-t
accessibility

Zondag: van 20:00 tot 23:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Zing mee met de Romeo's
( 16 november - Hasselt)
Puwawau - geŽnsceneerd concert/performance / Chantal Acda
( 14 november - Leuven)
B Boys (US) + Wives (US)
( 18 november - Brussel)
Low Roar (IS)
( 17 november - Brussel)
Penelope Isles (GB)
( 14 november - Sint-Joost-ten-Node)