Het Brussels Street Photography Festival (BSPF) toont de Bspf Selected Works

Het Festival
het Brussels Street Photography Festival (BSPF) is een cultureel project met als doel straatfotografie te promoten als een stedelijk onderzoeksmiddel, een vorm van culturele communicatie en visuele kunst. De belangrijkste ambitie is om - geÔnspireerd door het Brusselse landschap - een internationaal platform te bieden waar inwoners en geŽngageerde fotografen met een frisse blik Brussel bekijken.
De hoofdactiviteit van het festival vindt elk jaar plaats in oktober. Het programma is opgezet rond twee fotografiewedstrijden, waarvan de beste foto's zullen worden getoond in een open tentoonstelling in Brussel. Aanvullend zijn er verschillende culturele activiteiten waaronder lezingen, workshops, rondetafelgesprekken, fotowandelingen en portfoliobeoordelingen, die vele gerenommeerde fotografen en enthousiastelingen zullen samenbrengen.

SELECTED Works
het Brussels Street Photography Festival (BSPF) zet zich in voor de promotie van de deelnemers aan de wedstrijden en probeert hun zichtbaarheid voor het grote publiek te vergroten door middel van verschillende initiatieven die in de loop van het jaar, voor, tijdens en na het festival zelf zullen plaatsvinden. De Geselecteerde Werken is ťťn van deze initiatieven die het werk van verschillende deelnemers aan een unieke tentoonstelling rond een subjectief thema onder de aandacht brengt.

SELECTED Works @ Viavia Caf…
voor deze specifieke gelegenheid werkt het Bspf samen met ViaVia Cafť, een bekende ontmoetingsplaats in het centrum van Brussel, aan de creatie van de 5de Geselecteerde Werken tentoonstelling in twee jaar en de tweede in .
De officiŽle tentoonstelling in ViaVia Cafť (Quai aux Briques 74, 1000 Brussel) zal plaatsvinden van juni tot half juli met de officiŽle opening op donderdag 14 juni om
Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/1049157791903667/

BEKENDE Artiesten
davide Albani, Sylvain Biard, Daniel Botelho, Hakim Boulouiz, Rudy Boyer, Pau Buscatů, Bruno Cunha, Sakis Dazanis, Jeffrey De Keyser, Enrico Markus Essl, Julie HrudovŠ, Faruque Islam, Oscar Julander, Artyt Lerdrakmongkol, Kristian Leven, Steffi Loffler, Svilen Nachev, Tavepong Pratoomwong, Jutharat Pinyodoonyachet, Soumyendra Saha, Dmitry Stepanenko, Andrea Stratta, Jacek Szust, Kristof Vadino, Giacomo Vesprini, Forrest Walker and Ken Walton.

CURATION And Partners
de Bspf is een project van Cakri, een culturele vereniging in Brussel met als doelstelling het stedelijke landschap met culturele projecten te verrijken. Het Bspf wordt gecureerd door Brussels Newsroom, een platform dat stadsonderzoek verricht, gericht op het dagelijkse leven van Brussel en de mensen van WorldSP.co, de populaire op tumblr gebaseerde straatfotografiesite.
Ons team van enthousiaste supporters Ė die het Bspf hebben vertrouwd en een wil hebben om het imago van Brussel te verbeteren Ė bestaat uit: Brussels Newsroom, WorldSP.co, Ville de Bruxelles, Visit Brussels, Maps, The Photo Academy, Magnum Photos, Hotel nh Bloom Brussels, Laboriver, Het Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek, Muntpunt en Halles Saint Gťry.
We zijn momenteel aan het spreken met andere potentiŽle partners, waaronder culturele organisaties, scholen en openbare instellingen.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.bspfestival.org
Facebook: https://www.facebook.com/BrusselsStreetPhotographyFestival/
Twitter: https://twitter.com/BSPFestival_Off
Instagram: @bspfestival
Waar :
Viavia Cafe
Quai Aux Briques 74
1000 Brussel
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.bspfestival.org
accessibility

Maandag: van 15:00 tot 23:30
Dinsdag: van 15:00 tot 23:30
Woensdag: van 15:00 tot 23:30
Donderdag: van 15:00 tot 23:30
Vrijdag: van 15:00 tot 23:30
Zaterdag: van 15:00 tot 23:30
Zondag: van 15:00 tot 23:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Eyewitness in Brussels Foto tentoonstelling
(Van 21 februari 2018 tot 17 maart 2018 - Brussel)
Expo Fotografie Feeling Art
(Van 13 januari tot 28 februari - Mechelen)
Fotografische impressies in kleur en zwart wit Ludo van den Sande
(Van 2 februari tot 27 maart - Borsbeek)
'Through the Pinhole'. 13 pinhole fotografen, meer dan 40 foto's
(Van 20 februari tot 28 april - Antwerpen)
Barok Burez
(Van 1e juni 2018 tot 21 april 2019 - Antwerpen)

Andere categorie:

Workshop Fotografie (Sint-Gillis)
Fotograferen met je smartphone (Hasselt)