Het Magritte Museum viert zijn tiende verjaardag!

Sinds de opening in ontving het Magritte Museum meer dan 3 miljoen internationale bezoekers. En jij? Ontdek de nieuwe selectie van het Magritte Museum - met de grootste verzameling werken van de beroemde Belgische surrealist - en vier deze verjaardag samen met ons op ovember !


GRATIS Toegang Tot Het Magritte Museum
(her)ontdek de schilderijen, gouaches, tekeningen, beeldhouwwerken, geschilderde voorwerpen, maar ook reclameaffiches, partituren, foto's en films van Renť Magritte!

Het Museum toont een nieuwe selectie van werken, evenals de installatie van de hedendaagse kunstenaar Nicolas Party.


ACTIVITEITEN
We hebben voor jou rondleidingen, workshops, Strike a Pose en tal van andere activiteiten in petto, of je nu jong of oud bent!


PERFORMANCES
ECHO, een hybride performance van licht en geluid, geven je een nieuwe blik op de werken van deze grote eeuwse kunstenaar en de tentoonstellingsruimten. Het voorgestelde universum ligt dicht bij dat van Magritte: door na te denken over beelden, de perceptie van de dingen en onze relatie tot de werkelijkheid. Le Geste qui sauve presenteert een originele voorstelling, speciaal ontworpen voor de ruimtes van het Museum.

De Compagnie du RťverbŤre, een groep van zes acteurs van het Koninklijk Conservatorium, biedt u een zeer multidisciplinair podium. Ze brengen Theater, PoŽzie, Kunst en Museum samen om te peinzen over de relatie van het individu tot het werk of het verval van onze democratieŽn.

De Grande Droguerie Poťtique en hun mobiele laboratorium vestigen zich op het Koningsplein en zetten je aan tot mooie gedachten en poŽtische debatten. Iedereen zal er iets vinden dat vreugde brengt, tot de verbeelding spreekt of de meest verborgen verlangens onthult....

Als Magritte... : schrijf- en tekenateliers onder leiding van Chloť Schuiten, Aliette Griz en Elisabeth Woronoff (Les Midis de la Poťsie).
Waar :
Magritte Museum
Koningsplein 1
1000 Brussel
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.fine-arts-museum.be/fr/agenda/2019/11/24/10-ans-
accessibility

Zondag: van 11:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Bruegel. The Originals
(Van 15 september 2019 tot 15 september 2020 - Brussel)
Eb ! Quiz
(Van 21 december 2019 tot 31 december 2020 - Bruxelles)
De ontdekkingsreiziger
(Van 19 mei tot 31 december - Brussel)
Experience.brussels in een notendop
(Brussel)
Schatten van Vlieg: Maak een melodie voor de uil
(Van 1e juli tot 31 augustus - Bruxelles)