Hoe genees je jouw lichaam...

Heel wat van onze lichamen zijn geregeld moe en ziek, hoe ver we intussen ook gevorderd zijn in de geneeskunde, je gezond en vitaal voelen is niet altijd evident.

Het grootste probleem daarbij is dat je niet hebt leren luisteren naar je lichaam. Je laat anderen jou vertellen wat goed voor je lichaam is, hoe je het best kunt voeden, welke beweging goed voor je is,...

Maar past dat wel bij jouw lichaam ? Dat kan je eigenlijk alleen maar weten als je leert luisteren naar de natuurlijke intelligentie van jouw lichaam.

Zeker als je al ziek bent, is dat het belangrijkste wat je voor jezelf kunt doen. Want ook in je genezingsproces laat je het vaak afhangen van iets buiten jou, zoals medicatie, stoffen die je jezelf toedient om iets in je lichaam te corrigeren.

Maar wat als je daarnaast ook weer contact leert maken met jouw levenskrachtenergie, zo belangrijk om je lichaam te laten ontspannen en genezen...

Op deze avond gaan we daarmee aan de slag. Wees je ervan bewust dat het niet bedoeld is als vervanging voor doktersadvies ! Zie het als een rijke aanvulling op wat er momenteel in je lichaam gebeurt en hoe jij dat zelf op een diepgaande manier kunt beïnvloeden.
Jezelf-Zijn
Ardooisestraat 8
8870 Izegem
20 €
Vanaf 18 jaar

Woensdag: van 19:30 tot 21:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!