Html & css workshop

BeCode is een opleidingscentrum van een nieuwe generatie, waar je gratis de nieuwe digitale technologieën onder de knie kan krijgen. Onze job is om werkzoekenden te helpen aan een job in It. Je hebt als kandidaat absoluut Geen it kennis/ervaring/diploma nodig, iedereen is welkom !

In hebben we als uitdaging 600 werkzoekenden op te leiden in web development.  We zijn gestart in in Brussel en intussen zijn we aanwezig in zes steden: Antwerpen, Brussel, Charleroi, Genk, Gent en Luik. De opleiding is vooral gericht op werkzoekenden en vroegtijdige schoolverlaters, met een instroom naar tewerkstelling van ruim 80%.

Gedurende 7 maanden voltijds dagonderwijs, krijgen de deelnemers een intensief bad in web technologieën, waarbij ze websites, webapplicaties en hybride mobiele applicaties (apps) leren bouwen. De aanpak is daarbij zowel gericht op: meta-leren, actieve pedagogie, toegang zonder enige discriminatie en de opleiding is volledig Gratis (er worden ook laptops ter beschikking gesteld voor wie dat nodig is). Opleiding erkend door de Vdab !

GRATIS tickets: workshophtmlcss.eventbrite.com
Waar :
Becode Gent
Kon. Astridlaan 185
9000 Gent
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 18 jaar
accessibility

Woensdag: van 14:00 tot 16:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.