Infosessie BeCode Antwerpen

BeCode is een opleidingscentrum van een nieuwe generatie, waar je gratis de nieuwe digitale technologieŽn onder de knie kan krijgen. Onze job is om werkzoekenden te helpen aan een job in It. Je hebt als kandidaat absoluut Geen it kennis/ervaring/diploma nodig, iedereen is welkom !

Dit jaar hebben we als uitdaging 600 werkzoekenden op te leiden in web development. We zijn gestart in in Brussel en intussen zijn we aanwezig in zes steden: Antwerpen, Brussel, Charleroi, Genk, Gent en Luik. De opleiding is vooral gericht op werkzoekenden en vroegtijdige schoolverlaters, met een instroom naar tewerkstelling van ruim 80%.

Gedurende 7 maanden voltijds dagonderwijs, krijgen de deelnemers een intensief bad in web technologieŽn, waarbij ze websites, web applicaties en hybride mobiele applicaties (apps) leren bouwen. De aanpak is daarbij zowel gericht op: meta-leren, actieve pedagogie, toegang zonder enige discriminatie en de opleiding is volledig gratis (er worden ook laptops ter beschikking gesteld voor wie dat nodig is).

GRATIS tickets: infosessieantwerpenbecode.eventbrite.com
Waar :
The Beacon
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 18 jaar
accessibility

Donderdag: van 14:30 tot 15:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop 'New Kintsugi'
( 15 augustus - Antwerpen 1)
Workshop 'New Kintsugi'
( 13 augustus - Antwerpen 1)
Keramiek cursus
(Borgerhout)
Workshop smeden
(Ekeren)
Workshops lederbewerking
(Schoten)