Innerlijk kind & enneagram - proefles

Tweedaagse workshop in Antwerpen
Verwerf meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en die van anderen. Zo los je oude patronen op en verbeter je de relatie met jezelf en anderen.

Waarom snap je je partner niet. Je doet het zo goed en toch is er niet altijd het wederzijds begrijpen van elkaar. Waarom kan je met de ene baas wel goed overweg en met de andere absoluut niet, en veel belangrijker, hoe ga je daarmee om, hoe krijg je inzage in waarom iemand reageert zoals die reageert. Vragen die te maken kunnen hebben met persoonlijkheidsstructuren.

Iedereen heeft persoonlijkheden die gevormd zijn in de (jonge) kinderjaren en vanuit wat we later meegemaakt hebben. Vanuit deze persoonlijkheden gaan we relaties aan, zowel op ons werk als in de privé-sfeer. Gelukkig verloopt dat vaak goed, maar soms zien we dat de relaties keer op keer mislukken, of dat men niet echt gelukkig is binnen de huidige relatie en dat terwijl men het zo goed bedoelt.

Remke Kamphuis (Innerlijke Kind Therapeut) en Armgard Detemmerman (Enneagram analist), hebben het beste uit beide stromingen samengelegd en nemen de deelnemers mee op een weg naar herkenning van hun eigen en andermans persoonlijkheid. Tevens zullen ze aangeven hoe je ermee om kan gaan. Hoe gaat een extrovert autoritair iemand om met een introvert iemand en omgekeerd, en waarom zoeken juist deze mensen elkaar vaak op. Wat zit er onder die extroverte autoritaire persoon, hoe is die zo ontstaan.

Naast een stuk theorie, zullen er zowel in de weekenden als tijdens de lezingen praktische oefeningen gedaan worden. Onbewuste patronen zullen naar boven komen en je gaat je partner, baas of iemand anders met andere ogen bekijken.

Inzicht in een ander en in jezelf geven je de handreikingen oude patronen op te lossen en daarmee een stuk geluk en rust in je huidige leven vorm te geven. Een mooie en duidelijke methode naar persoonlijke groei, inzicht, verbeteren van relaties en verbetering binnen opvoeding en ouderschap. Weten wat voor type je oorspronkelijk was, en weten welke overlevingsstrategie je gebracht heeft naar wat je nu doet, is een krachtig iets om relaties te verduurzamen. Relaties met anderen en de relatie met jezelf.

Voor meer informatie zie: www.deviercirkels.be

Vragen ?
Contacteer ons, we helpen je graag.

Nog een tip ?
Remke begeleidt ook een Innerlijke kind tweedaagse in Antwerpen, een Innerlijke kind vierdaagse in de Ardennen, een Innerlijke kind coach opleiding en een Adult Attachment Therapy opleiding voor professionals die werken rond hechtingsproblematiek (bindingsangst, verlatingsangst).
Oost West Centrum Vzw
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 1
10
Vanaf 18 jaar

Dinsdag: van 20:00 tot 22:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Voetreflexologie tweedejaar op donderdag
(Van 22 januari 2022 tot 12 november 2022 - Antwerpen 1)
Cranio sacraal therapie tweedejaar
(Van 14 januari tot 23 september - Antwerpen 1)
Ademcoach opleiding
(Van 18 november 2021 tot 23 april 2022 - Antwerpen 1)
Sjamanistische dag
( 26 januari - Antwerpen 1)
Holistic pulsing - jaartraining
(Van 27 november 2021 tot 9 april 2022 - Antwerpen 1)