Intergem Internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs

De Academie voor Mineralogie (ACAM) vzw organiseert op zaterdag 17 november 2018 van 12u tot 18u en zondag 18 november 2018 van 10u tot 17u30 haar internationale mineralen-, edelstenen- en fossielenbeurs 'intergem' in het 'event Center' van Kinepolis – (Zaal Hollywood) – Groenendaallaan 394 – Antwerpen. Bereikbaar met tramlijn 6.

Door zijn grote verscheidenheid aan mineralen, fossielen, edelstenen, sieraden, kunstvoorwerpen, instrumenten, gereedschap en vakliteratuur is deze beurs beslist de moeite waard. Intergem 2017 zet de deuren niet alleen open voor specialisten ter zake. Iedereen die beroepshalve of vanuit liefhebberij met deze tak van de natuurwetenschappen te maken heeft, voelt zich erdoor aangetrokken. Ook de toevallige bezoeker raakt ongetwijfeld geboeid door die fascinerende wereld van mineralen, door die wonderbaarlijke pracht aan kleuren en kristalvormen...Ook juwelen met mineralen en fossielen schitteren in al hun pracht. Tijdens de beurs kan men ook nu weer gratis zijn edelstenen op hun echtheid laten onderzoeken (voor zover men aan de vraag kan voldoen).

In de cafetaria zijn dranken en broodjes te verkrijgen. Wie meer inlichtingen wenst over deze beurs kan hiervoor best contact opnemen met Suzy Hofmans, Tel.03/569 01 75 – Gsm: 0496-146503 E-mail: - Website: www.acam.be
Waar :
Kinepolis Event Center
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen 3
Telefoonnummer :
035690175
Tarief :
5 €
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
http://www.acam.be
Toegevoegd door :
Maes Marc
accessibility

Van 17 tot 18 novemberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Beleef Halloween
( 26 oktober - Kapellen)
Melkerij Peerdsbos
(Brasschaat)
Opendeurdag
( 28 oktober - Brasschaat)
boottochten te Antwerpen
(Antwerpen)
Natuurgebied blokkersdijk
(Antwerpen)