Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privÚ zijn.

Intu´tieve energetische massage

Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in onze cultuur echter niet de gewoonste zaak van de wereld en wordt in deze #metoo cultuur zelfs vaak als ongewenst gezien. In onze gestresseerde en afstandelijke wereld komt er steeds meer behoefte aan Ĺervaren aanrakersĺ die zorgvuldig, integer, vol mededogen vanuit een open hart en een diepe bezieling masseren.
Intu´tieve Massage is een massage waarbij bekende klassieke massage technieken (volgens Downing) gebruikt worden, maar op een holistische manier toegepast. De visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er is aandacht voor de hele mens en niet voor een verzameling van klachten, spieren en andere delen. Holistische massage richt zich niet alleen op het lichaam van de cliŰnt, maar heeft ook tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen.
Een Intu´tieve Massage is meer dan enkel het lichaam tot ontspanning brengen. De massage gebeurt vanuit intu´tie met openheid en volle aandacht voor wat je lichaam nodig heeft. Bij Intu´tieve Massage staat de liefdevolle aanraking voorop. Van daaruit ontstaat een massage op maat waarbij ik luister naar de taal van je lichaam. Met liefdevolle handen bevestigen en laten voelen: Ĺdit ben jij, je mag er zijnĺ.

In combinatie met de dynamische massage of pulseren, werkt dit verbindend, aardend en bevordert de doorstroming van energie op vele niveaus. Het helpt loslaten, je losser maken en in beweging brengen. Deze massagetechniek zet het lichaamsvocht subtiel in beweging tot stroming. Je lichaam kan door de vloeiende golfbeweging tot diepe ontspannning komen.

Ik masseer zorgvuldig, integer, vol mededogen vanuit een open hart en diepe bezieling.
Waar :
De Wilde Roos
Gijselbosstraat 9
1652 Alsemberg
Telefoonnummer :
0473351345 - Reserveren is verplicht
Tarief :
80
Publiek :
Vanaf 14 jaar
Internet :
https://www.dewilderoos.be
Toegevoegd door :
Van den Begin Ann

Maandag: van 19:00 tot 21:30
Dinsdag: van 19:00 tot 21:30
Woensdag: van 9:00 tot 21:30
Donderdag: van 19:00 tot 21:30
Zaterdag: van 9:00 tot 16:00
Zondag: van 9:00 tot 16:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Martine HoerÚe
(Van 5 januari tot 31 december - Dworp)
Shiatsu
(Watermaal-Bosvoorde)
Voetreflexologie (maandagavond)
(Van 7 oktober 2019 tot 22 juni 2020 - Heverlee)
PrivÚworkshop Partnermassage
(Van 6 februari tot 30 juni - Antwerpen 2)
Zen-shiatsu-tweedejaarsopleiding
(Van 15 september 2019 tot 14 juni 2020 - Antwerpen 1)