Jesus Christ Superstar at Stadsschouwburg, Antwerp

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist de afgelopen twee jaar duizenden harten te veroveren in ItaliŽ en Nederland. In januari zal Jesus Christ Superstar, met in de titelrol de legendarische Ted Neeley, voor het eerst in BelgiŽ te zien zijn. Een unieke kans om de dan 73-jarige Ted Neeley te zien schitteren in de rol van zijn leven.

Ted Neeley verheugt zich enorm op zijn eerste bezoek aan BelgiŽ: "Ik ben heel erg gelukkig met de schitterende reacties van het Italiaanse en Nederlandse publiek op onze rockopera Jesus Christ Superstar. Deze reacties waren ongelooflijk hartverwarmend. In Den Haag sprak ik verschillende Belgische fans die mij verzochten ook hun land eens te bezoeken. Ik verheug me er dus op om naar Antwerpen te komen en alle Belgische fans persoonlijk te kunnen ontmoeten."

Jesus Christ Superstar

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest. Jesus Christ Superstar is een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is, met geweldige songs als "I Don't Know How To Love Him", "Superstar" en het fenomenale "Gethsemane". Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door de Italiaanse ster-regisseur Massimo Piparo en is geÔnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol.

Lovende pers en publiek

De reacties van de Nederlandse pers en publiek naar aanleiding van de voorstellingen in Den Haag in december waren overweldigend!

"Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show" - De Volkskrant

"Overdonderende show met een super strakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers" - Vrij Nederland "Fenomenale Jesus Christ Superstar zorgt voor kippenvel bij publiek" - Wegener Media

***** - De Gelderlander

De rockopera Jesus Christ Superstar komt in voor het eerst naar BelgiŽ! Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari is de Stadsschouwburg het decor voor deze schitterende show.
Waar:
Stadsschouwburg
Theaterplein 1
2000 Antwerpen
Internet:
http://www.facebook.com/events/193833934318735/


Zaterdag om 20:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Abba Tribute
( 22 oktober - Sint-Agatha-Berchem)
Jasper Steverlinck (BE)
( 21 oktober - Brussel)
Equal Idiots /
( 21 oktober - Brussel)
Collie Buddz - Het Depot
( 22 oktober - Leuven)
Tribute to Creedence Clearwater Revival and John Fogerty
( 21 oktober - Denderleeuw)