Joost : leesclub in de bib

Je leest vooraf het gekozen boek en komt nadien naar onze leesclub. Je praat met de andere aanwezigen over het boek, de auteur...onder de deskundige begeleiding van onze literatuurkenner Cathťrine.
BOEK Zomervacht Van Jaap Roggen.
sinds hun gezin uit elkaar viel, wonen de dertienjarige Brian en zijn vader op terreintje met loodsen, caravans en waakhonden. Als ze voor het eerst in maanden Brians verstandelijk en fysiek gehandicapte broer Lucien bezoeken, vraagt de directeur van de instelling of Lucien vanwege een grote renovatie tijdelijk thuis opgevangen kan worden. Pa ziet dat niet zitten. Tot het woord 'vergoeding' valt.
Die zomer krijgt Brian de verantwoordelijkheid voor zijn broer. Maar hoe praat je met een broer die niet spreekt ? Hoe zorg je voor iemand van wie je niet weet wat hij nodig heeft ? En hoe houd je iemand in bedwang die sterker is dan jij ? In de schaduw van hun stacaravan ontstaat een intieme band tussen de broers die hun leven zal veranderen.
JAAP Robben (1984) is een veelzijdig schrijver, dichter en theatermaker. Van tot was hij bovendien Stadsdichter van Nijmegem. Robben schrijft gedichten en verhalen voor zowel volwassenen als kinderen.
Aantal kramen :
1
Waar :
Bibliotheek Zaal Lucifer
Karel Van Manderstraat 26
8760 Meulebeke
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 18 jaar
Internet :
http://www.meulebeke.be
accessibility

Dinsdag: van 19:30 tot 21:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Waar is Wally ? in Izegem
(Van 31 oktober 2020 tot 8 november 2020 - Izegem)
Airsoft Indoor
(Kuurne)
Kids & Play binnenspeeltuin
(Waregem)
Inleefdag Groep Gidts
(Gits)
Boerderijbezoek Hoeve Ter Kerst
(Gits)