Alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten worden geannuleerd, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn.

Kamal Kharmach - Mag ik even ?

Eind kijkt Kamal Kharmach in zijn allereerste oudejaarsconference terug op het jaar met zijn intussen bekende verlegen, maatschappijkritische maar vooral hilarische stijl.
Waarover het zal gaan, moet nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ieder geval een spetterende conferencedebuut.

Dat het precies stand-upcomedian Kamal is die zich als gloednieuwe oudejaarsconferencier opstelt, mag niemand verbazen. Het rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling ‘De Schaamte Voorbij’ de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij toerde ar langs uitverkochte zalen, en voelt dat het nu tijd is voor nòg meer: nog actueler, nog relevanter en vooral nog grappiger !

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo's Comedy Cup om daarna te toeren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft, en nu stormt hij met dezelfde overtuiging en drive af op de titel van conferencier. Dat belooft !

Meer info: www.kamalcomedian.be
Waar :
Gemeenschapscentrum de Wouwer
Kloosterstraat 4
2380 Ravels
Tarief :
normaal € 15,00/abonnement € 13,00/student-
Publiek :
Vanaf 15 jaar
Internet :
http://www.dewouwer.be
accessibility

Zaterdag: van 20:00 tot 21:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Latif Ait – Re:Latif
( 22 april - Genk)