Kernmodule - Live vierdaagse - Hingene

In 4 dagen het roer om en je leven terug in handen. Jouw leven is van jou !
Met de tools van Live The Connection ben je in staat om de belangrijkste aspecten van jouw leven weer recht te zetten zodat je verder kunt in de richting die jij kiest.

Door het aanleren van ‘verbindingsprocessen’* leer je hoe je zelfstandig jouw onderbewuste kunt ontstressen en herprogrammeren.
*Verbindingsprocessen zijn uitgeschreven 5-stappenplannen, combinaties van woorden en gebaren en/of lichaamshoudingen waarmee je zelfstandig jouw onderbewuste her-programmeert.

Heb je last van:
• Moeizaam lopende relaties
• Uitstelgedrag of andere negatieve gedragingen die je niet veranderd krijgt ?
• (Vage) lichamelijke klachten die maar niet over gaan
• Negatieve gedachten
• Laag zelfbeeld

Stress is de oorzaak van bijna al onze lichamelijke, emotionele en mentale problemen.

Door je onderbewuste te her-programmeren los je jouw problemen op waar ze zich voordoen: in jouw brein.

Stress zorgt ervoor dat jouw linker – en rechterhersenhelft niet goed meer met elkaar communiceren.

Met de ‘verbindingsprocessen’ van Live The Connection leer je doelbewust jouw hersenhelften weer te verbinden om de stress op te lossen.

Resultaat ?
Een verbonden brein = verbinding met jezelf, met je lichaam en met jouw omgeving. Echt contact met je behoeften en verlangens zodat je echt voelt wat je wil. Een leven in verbinding betekent een leven in flow.
Ben je er echt aan toe om jouw leven terug in handen te nemen en zelf te zorgen voor de juiste programmering in jouw onderbewuste ?
Schrijf je dan in voor 4-daagse Kernmodule en maak de kwantumsprong.

“De vier dagen van de Kernmodule waren een hele openbaring van de oneindige mogelijkheden die Live The Connection biedt. De verwijzingen naar eerder werk van wetenschappers en onderzoekers voedden mijn behoefte om de dingen en hun samenhang te begrijpen. Dat Liefde echt een instrument wordt – als ik dat nu wat oneerbiedig zo mag noemen –om mensen vooruit te helpen, is het mooiste wat ik geleerd heb.”
"Indien ik begin te schrijven over alles wat Live The Connection voor mij betekent en welke veranderingen plaats gehad hebben, zal het een boek worden i.p.v. een verslag, want mijn leven is echt compleet veranderd in een positieve zin zowel fysisch als psychisch, mentaal, energetisch... Ik voel me eindelijk in evenwicht en gelukkig. Ik beschouw de zogenaamde 'problemen' op mijn weg (die er nog altijd zijn zoals bij iedereen, veronderstel ik) als uitdagingen om verder - zonder stress - te evolueren in dankbaarheid en liefdevolle verbondenheid met de anderen. Ik vind nu het leven heerlijk en gemakkelijk en er komen dikwijls aangename verrassingen op mijn weg, waar ik ten volle van geniet.”

Meer informatie:
Gebruik deze link: https://livetheconnection.com/activiteit/kernmodule-live-vierdaagse-
Gemeenschapshuis Hingene
Edmond Vleminckxstraat 73
2880 Bornem
€880/sociaal tarief €515
Vanaf 18 jaar

Maandag: van 9:00 tot 18:00
Dinsdag: van 9:00 tot 18:00
Woensdag: van 9:00 tot 18:00
Donderdag: van 9:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!