Kleur & Passie : John Heyninck Inga Falkowska Margaret Bolinska & Bert Vangerven

John Heyninck, Inga Falkowska en Margaret Bolinska zijn gedreven en gepassioneerde kunstschilders. Hun werk laat je niet koud.
Inga Falkowska
Ze observeert de industrialisering en de nieuwe technologische ontwikkelingen die ze gebruikt om haar eigen taal te ontwikkelen die haar bekommernis en gevoelens best weergeeft. Ze streeft ernaar de toeschouwer te motiveren om de ware natuur van het menselijk wezen te vatten. Een gevoel van samenhorigheid creŽren is de essentie van haar kunst, haar werken gaan van symbolisme tot expressionisme Ze kiest steevast voor acrylverf en oliepastels.

Margaret Bolinska
Maak kennis met de sterk expressieve wereld van Margaret Bolinska, een zeer veelzijdige artieste, geboeid door verschillende schildertechnieken. Haar visie op de wereld verbeeldt zij in verschillend werk en maakt zij gebruik van verschillend materiaal. Haar kunst weerspiegelt haar diepe gevoelens en haar spontaniteit. Dat is de zoektocht naar het onbekende. Het voortdurend bespelen van het onbekende met veel dynamiek, beweging en passie resulteert in kleurrijke werken met veel kracht. HetĒ leeftĒ op haar doek. Van impressionistische vormen en beelden naar haar eigen, specifieke stijl, waar ligt unieke kracht van haar kunst.

Jonaz Heyninck
In zijn schilderkunst maakt hij gebruik van primitieve en naÔve vormen met fantasie figuren en abstracte elementen in een eigen beeldtaal. Hij noemt het primitivisme. Het wordt opgezet in spontaniteit met vrije stijl zonder regels of strakheid en met inspiratiebron mens, dier en natuur gevormd in een mix van heldere kleuren. De kijker moet zich in het werk kunnen plaatsen en zijn eigen verhaal vinden.

Bert Vangerven
Bert is een artistieke duizendpoot. Meer dan twintig jaar zoeken, experimenteren en creŽren in alle dimensies. Weinige disciplines zijn hem onbekend. Van houten en metalen constructies, werken in gips tot uit steen gekapte beelden, van lichtend glas tot kleurrijke schilderijen.
Waar :
Hangar14
Poelbergstraat, 14
3270 Scherpenheuvel
Telefoonnummer :
0472905087
Tarief :
Gratis
Publiek :
Vanaf 12 jaar
Internet :
http://www.hangar14.be
Toegevoegd door :
luc Van Loock (15/07/2020)

Zaterdag: van 14:00 tot 18:00
Zondag: van 14:00 tot 18:00

Van 24 tot 25 oktoberNieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Expo De Bijenwoning
(Van 29 september tot 31 oktober - Aarschot)
Brouwerij Stella Artois
(Leuven)
Sportimonium
(Hofstade)
Breed, platform voor Ambachten en Kunsten
(Genk)
Nationaal Museum Van de Speelkaart
(Turnhout)