Kunst Expositie : Xpand by Carolyn Spaenjaers

Carolyn-Francoise Spaenjaers, geboren te Antwerpen in 1987, is een multidisciplinaire kunstenares.De periode - was het juiste moment om te breken met haar voormalige artistieke taal. Ze zag de lockdown als een kans om aan zelfreflectie te doen en stil te staan bij hoe haar vrouwelijke energie evolueert zonder de aantrekkingskracht van de buitenwereld waar alles met elkaar verbonden is.

In een eerste fase heeft Carolyn-Francoise ervaren hoe ze dichter bij haar Innerlijke Zelf kon komen door de grenzen van haar lichaam te verkennen via kunst, performance en introspectie.

In een latere fase verwelkomde ze vrienden in haar atelier en leerde hen hoe los te laten en hoe zich te ontdoen van hun ‘masker’. .. om te "XPANDEN".

Door deze action painting sessies werd Carolyn-Francoise als het ware een gids, een vertrouwde mentor van een emotionele stroom, die deze ervaring begeleidde met haar surrealistische toets om unieke kunstwerken te creëren.

Deze samenwerking resulteerde in diverse creaties die raakpunten hebben met de Mexicaanse Muralisten, Art Brut en Street Art in het algemeen. Ook voelen we de aanwezigheid van Basquiat en krijgen we referenties naar het meest recente picturale werk van Boy George

De tentoonstelling verheerlijkt de kracht van introspectie, de magie van het loslaten en is een uitnodiging aan U allen om te durven "XPANDEN". .. om een diepe bron van liefde te vinden, verborgen in de schoonheid van je hart.
Sorenco Gallery
Leopoldstraat 53
2000 Antwerpen
Gratis
Vanaf 18 jaar

Zaterdag: van 12:00 tot 18:00

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Citypolis
(Antwerpen)
Moederdagbrunch
( 15 augustus - Antwerpen)
Stadswandeling Antwerpse hoogtepunten
(Antwerpen)
Speel de Selfie Citygame: Super Snap
(Antwerpen)
Rondleiding joods Antwerpen (iedere 2e zondag van de maand)
( 14 augustus - Antwerpen)